Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس‌جمهور عراق گفت: آمریکا به کشورهای خلیج فارس و منطقه نزدیک شده تا منابع آنها را چپاول و غارت کند.

قالیباف در بغداد: آمریکا به دنبال چپاول منابع کشورهای منطقه است | ایران و عراق می‌توانند بدون دخالت خارجی ثبات منطقه را تقویت کنند

بورس24 : رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس‌جمهور عراق گفت: آمریکا به کشورهای خلیج فارس و منطقه نزدیک شده تا منابع آنها را چپاول و غارت کند.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در نخستین روز سفر خود به عراق و در دیدار با نزار آمیدی، رئیس‌جمهور عراق، ضمن قدردانی از حضور مقامات و مردم عراق در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، اظهار کرد: دو کشور ایران و عراق در روزهای سخت در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به دوران حکومت صدام گفت: شخصی مانند صدام با فتنه و حیله آمریکا جنایاتی را در هر دو کشور رقم زد، اما ملت‌های ایران و عراق پس از آن در روزهای دشوار کنار یکدیگر ایستادند.

قالیباف با اشاره به تحولات منطقه و جنگ‌های اخیر اظهار کرد: ایران و عراق دریافته‌اند که عامل اصلی بسیاری از مشکلات منطقه، آمریکاست و خوی استکباری این کشور و اقدامات رژیم صهیونیستی، زمینه‌ساز جنگ‌های اخیر در منطقه شده است.

تأکید بر نقش کشورهای منطقه در امنیت خلیج فارس

رئیس مجلس با اشاره به مشکلات ایجادشده در خلیج فارس و بازار انرژی گفت: موانع ایجادشده در مسیر صادرات نفت و مشکلات بازار انرژی، نتیجه جنگ‌طلبی آمریکا بوده است.

وی افزود: تجربه گذشته نشان می‌دهد کشورهای اسلامی بیش از هر زمان دیگری به همکاری با یکدیگر نیاز دارند و آمریکا حامی واقعی آنها نیست.

قالیباف با بیان اینکه آمریکا به کشورهای خلیج فارس و منطقه نزدیک شده تا منابع آنها را چپاول کند، گفت: کشورهای منطقه می‌دانند و جنگ رمضان نیز نشان داد که آمریکا نه‌تنها تأمین‌کننده امنیت نیست، بلکه موجب برهم خوردن آرامش کشورها می‌شود.

وی تأکید کرد: کشورهای اسلامی و کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌توانند با وحدت و بدون دخالت خارجی، ثبات و آرامش را در منطقه ایجاد کنند و نقش ایران و عراق در این مسیر مؤثر است.

توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق

رئیس مجلس در ادامه به ظرفیت‌های اقتصادی دو کشور اشاره کرد و گفت: راه‌آهن شلمچه، لایروبی اروندرود و توسعه بازارچه‌های مرزی می‌تواند به افزایش تعاملات اقتصادی ایران و عراق کمک کند.

در این دیدار، نزار آمیدی، رئیس‌جمهور عراق، نیز با اشاره به جنگ اخیر گفت: این جنگ غیرانسانی و برخلاف قواعد بین‌المللی بود و پیامدهای آن برای منطقه و عراق گسترده بوده است.

وی ایران و عراق را یک ملت در دو سرزمین دانست و تأکید کرد: امنیت یکپارچه منطقه با امنیت کشورهای منطقه حاصل خواهد شد و عراق از برقراری ثبات در منطقه حمایت می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان این سفر همچنین با رئیس و تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق دیدار کرد و در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در بغداد حضور یافت.

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24