Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

به گزارش کدال‌نگر بورس ۲۴ ، شرکت تولیدی گاز لوله از انعقاد یک قرارداد مهم با شرکت نفت ایرانول خبر داد.

ایرانول ۱.۵ میلیون سطل لوله‌ای از «پلوله» خرید؛ جزئیات قرارداد ۴۴۸.۵ میلیارد تومانی

به گزارش کدال‌نگر بورس24 ، شرکت تولیدی گاز لوله از انعقاد یک قرارداد مهم با شرکت نفت ایرانول خبر داد. این قرارداد که در تاریخ ۱۴۰۵.۰۶.۱۴ منعقد و ثبت و ابلاغ شده است، موضوع خرید ۱,۵۰۰,۰۰۰ عدد سطل لوله‌ای به همراه درب شرینگ شده با آرم ایرانول را در بر می‌گیرد. این قرارداد به مدت نه ماه معتبر خواهد بود و اجرای مؤثر آن از تاریخ ۱۴۰۵.۰۷.۲۹ آغاز خواهد شد.

ارزش کل این قرارداد بالغ بر ۴,۴۸۵,۰۰۰ میلیون ریال (معادل ۴۴۸.۵ میلیارد تومان) است. بر اساس این قرارداد، بهای تمام شده هر عدد سطل لوله‌ای برابر با ۲,۹۹۰,۰۰۰ ریال محاسبه شده است.

برنامه تولید و تحویل این سطل‌ها به‌صورت ماهانه ۱۶۷,۰۰۰ عدد، روزانه ۵,۵۵۵ عدد و در مجموع برای دوره نه ماهه قرارداد، ۱,۵۰۰,۰۰۰ عدد تعیین شده است.

نحوه تسویه این قرارداد نیز به این صورت است که خریدار (شرکت نفت ایرانول) پس از دریافت کامل کالاها و ارائه صورتحساب توسط فروشنده (شرکت تولیدی گاز لوله)، نسبت به پرداخت صورتحساب ظرف مدت ۴۵ روز کاری پس از تأیید دستگاه نظارت اقدام خواهد نمود.

این قرارداد از جنبه تأمین مواد اولیه برای بسته‌بندی محصولات شرکت نفت ایرانول حائز اهمیت است و با توجه به حجم و ارزش قرارداد، می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر روند تولید و فروش هر دو شرکت داشته باشد.

پ

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24