Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

گروه غذایی در بازار شنبه همچون کلیت بازار از فشار عرضه در امان نبود؛ با این حال با رسیدن برخی اخبار مثبت، در طیفی از نمادها شاهد تحرکات بهتری بودیم. به نظر می‌رسد باری دیگر انتظار از دو گروه دارویی و غذایی بالا رفته و از طرف دیگر با این رشد در دلار نیمایی، باری دیگر باید شاهد افزایش نرخ محصولات طیفی از شرکت‌ها باشیم. البته فضا شبیه به اردیبهشت و خرداد نیست که تصور کنیم بازدهی‌ها در همه نمادها سنگین است و لذا در انتخاب گزینه باید با وسواس بیشتری تصمیم گرفت.

موج تازه در غذایی‌ها؛ غچین، غشهداب و مینو چه چیزی در پیش دارند ؟

بورس24 : گروه غذایی در بازار شنبه همچون کلیت بازار از فشار عرضه در امان نبود؛ با این حال با رسیدن برخی اخبار مثبت، در طیفی از نمادها شاهد تحرکات بهتری بودیم. به نظر می‌رسد باری دیگر انتظار از دو گروه دارویی و غذایی بالا رفته و از طرف دیگر با این رشد در دلار نیمایی، باری دیگر باید شاهد افزایش نرخ محصولات طیفی از شرکت‌ها باشیم. البته فضا شبیه به اردیبهشت و خرداد نیست که تصور کنیم بازدهی‌ها در همه نمادها سنگین است و لذا در انتخاب گزینه باید با وسواس بیشتری تصمیم گرفت.

در این گروه غچین خبر از افزایش نرخ 35 درصدی 78% از محصولات خود (رب گوجه‌فرنگی) داده و این خبر خوبی برای سهم است. شرکت در شفاف‌سازی خود اعلام کرده که این افزایش نرخ برای حفظ حاشیه سود 33 درصدی است.

به نظر مشابه همین اتفاق را در دو نماد غشهداب و در ادامه کوچین نیز داشته باشیم. از بین این 3 نماد، به نظر غشهداب با چشم‌انداز سود 55 - 60 تومانی گزینه جذاب‌تری است و به نظر بتواند رفته‌رفته در مسیر قیمت‌های 300 تومانی قرار بگیرد.

در سوی دیگر قاسم را داریم که توزیع‌کننده مواد غذایی و دارویی است. این شرکت 3 ماه ابتدای دوره را با فروش 12.4 همت و سود خالص 15 تومانی پشت سر گذاشت.

درآمد شرکت در تابستان (تیر و مرداد هر کدام حدود 4.5 همت و شهریور 5.4 همت) جمعا 14.5 همت بوده که 17% بیشتر از بهار است. بنابراین انتظار می‌رود سود قاسم در 3 ماه دوم افزایشی باشد و در انتهای دوره به سود 70 تا 75 تومان دست یابد. P/E کمتر از 3.5 واحد !

اما نکته مهم این است که قاسم پخش‌کننده مواد غذایی گروه مینو است و این گزارش نشان می‌دهد که به احتمالا زیاد در نمادهایی نظیر غپینو، غمینو و غصینو هم فروش‌های خوبی ثبت شده است.

تحلیلگران بنیادی سود امسال غپینو را 40 تومان برآورد می‌کنند و این یعنی غپینو با کمی اصلاح زمانی می‌تواند یک حرکت افزایشی دیگر را تجربه کند.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24