Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

روزنامه وال‌استریت ژورنال گزارش داده است که مقام‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا در چارچوب فشارهای جدید علیه ایران، با نمایندگان بیش از ۵۰ کشور رایزنی کرده‌اند تا محدودیت‌هایی علیه بخش هوانوردی و شبکه بانکی ایران اعمال شود. گزارش‌های اخیر نیز از تشدید فشار آمریکا بر شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات به هواپیماهای ایرانی حکایت دارد.

فشار جدید آمریکا علیه ایران؛ رایزنی با بیش از ۵۰ کشور برای تحریم خطوط هوایی

بورس24 : روزنامه وال‌استریت ژورنال گزارش داده است که مقام‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا در چارچوب فشارهای جدید علیه ایران، با نمایندگان بیش از ۵۰ کشور رایزنی کرده‌اند تا محدودیت‌هایی علیه بخش هوانوردی و شبکه بانکی ایران اعمال شود. گزارش‌های اخیر نیز از تشدید فشار آمریکا بر شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات به هواپیماهای ایرانی حکایت دارد.

رایزنی آمریکا با بیش از ۵۰ کشور

وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع خود نوشته است که مقام‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا در سفرهایی به کشورهای مختلف، از آنها خواسته‌اند پروازهای خود به ایران را متوقف کنند و محدودیت‌هایی علیه بانک‌های ایرانی اعمال شود.

بر اساس این گزارش، هدف واشنگتن تشدید فشارهای مالی و حمل‌ونقلی علیه ایران و محدود کردن دسترسی این کشور به شبکه‌های بین‌المللی بانکی و هوانوردی است.

خطوط هوایی ایران در کانون تحریم‌ها

گزارش وال‌استریت ژورنال در حالی منتشر شده که در روزهای اخیر محدودیت‌هایی برای پروازهای ایرانی در برخی کشورهای منطقه گزارش شده است. همچنین آمریکا شرکت‌هایی را که به خطوط هوایی ایران خدماتی مانند سوخت‌رسانی، خدمات فرودگاهی و فروش بلیت ارائه کنند، به اعمال تحریم‌های ثانویه تهدید کرده است.

بر اساس این گزارش، مقام‌های آمریکایی مدعی هستند برخی شرکت‌های هواپیمایی ایران در انتقال نیرو و تجهیزات نظامی نقش دارند؛ ادعایی که مبنای بخشی از اقدامات تحریمی واشنگتن قرار گرفته است.

واکنش ایران به فشارهای جدید آمریکا

این اقدامات در شرایطی دنبال می‌شود که دولت آمریکا همزمان فشارهای خود بر بخش‌های مختلف اقتصادی ایران را افزایش داده است.

در مقابل، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری ایران، در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل بر ادامه مقاومت ایران در برابر فشارها و تحریم‌ها تأکید کرده است.

وال‌استریت ژورنال همچنین گزارش داده که چین و روسیه برخلاف برخی کشورهای دیگر، همچنان به همکاری و پذیرش پروازهای شرکت‌های هواپیمایی ایرانی ادامه داده‌اند.

منبع خبر: ایسنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24