Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

نشست صبح امروز پیرامون نرخ خوراک پالایشگاه‌ها در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، با دفاع مستدل مدیر نظارت بر عملیات پالایش و پخش از کیفیت بنزین تولیدی و تحقق طرح‌های کیفی‌سازی همراه شد؛ در نهایت مقرر گردید موضوع کیفی‌سازی و ابعاد فنی این پرونده جهت تصمیم‌گیری نهایی در کارگروه تخصصی وزارت نفت بررسی شود.

در جلسه پالایشی ها چه گذشت؟

بورس24 : جلسه بررسی موضوع تخفیف خوراک پالایشگاه‌ها صبح امروز با حضور نمایندگان دولت و بخش‌های ذی‌ربط در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

در این نشست، مدیر نظارت بر عملیات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با ارائه گزارشی از وضعیت تولیدات این صنعت تأکید کرد: «تمام بنزین تولیدی پالایشگاه‌ها از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است و مبنای قانونی اعمال تخفیف ۵ درصدی خوراک، یعنی اجرای پروژه‌های کیفی‌سازی، به‌طور کامل محقق شده است؛ از این رو کاهش تخفیف توجیه فنی ندارد.» وی همچنین کیفیت محصولات پالایشی را بسیار قابل‌قبول و رقابتی ارزیابی کرد.

در پایان این جلسه مقرر شد به منظور رعایت ملاحظات فنی و کارشناسی، موضوع کیفی‌سازی و نسبت آن با تخفیف‌های خوراک، در کارگروه تخصصی وزارت نفت مورد واکاوی دقیق قرار گیرد تا مبنای تصمیم‌گیری‌های بعدی قرار گیرد.

در همین راستا، صاحب‌ارجمند، معاون مالی شرکت پالایش نفت اصفهان (شپنا) در گفت و گو با بورس24 ضمن اشاره به روند برگزاری این جلسات و پیگیری‌های صنعت، ابراز امیدواری کرد: «امیدواریم این جمع‌بندی‌ها هرچه سریع‌تر انجام شود تا ابهامات موجود از سر راه سودآوری شرکت‌های پالایشی برداشته شود.»

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24