بورس۲۴: مزایده بانک رفاه کارگران برای واگذاری سهام شرکت سرمایهگذاری توسعه سرمایه رفاه در تاریخ ۲۹ مهر ۱۴۰۵ به دلیل نبود متقاضی خرید، بدون نتیجه ماند.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، بانک رفاه کارگران با انتشار اطلاعیهای بر روی سامانه کدال، وضعیت برگزاری مزایده مربوط به واگذاری و عرضه سهام شرکت سرمایهگذاری توسعه سرمایه رفاه (سهامی خاص) را به اطلاع سهامداران و فعالان بازار سرمایه رساند. طبق اطلاعات مندرج در این اطلاعیه، این فرآیند واگذاری در تاریخ مشخصشده به سرانجام نرسیده است.
موضوع اصلی این مزایده، عرضه سهام شرکت سرمایهگذاری توسعه سرمایه رفاه (سهامی خاص) اعلام شده بود که بانک رفاه کارگران به عنوان سهامدار عمده، برگزاری آن را در دستور کار خود قرار داده بود. تاریخ برگزاری این مزایده روز ۲۹ مهر ماه سال ۱۴۰۵ تعیین شده بود و مراحل قانونی انتشار فراخوان آن طی شده بود.
با این حال، پس از اتمام مهلت مقرر و بررسیهای انجامگرفته، مشخص شد که این مزایده فاقد متقاضی خرید بوده است. عدم حضور خریداران و نبود تقاضا در بازار برای این بلوک سهامی، موجب گردید تا فرآیند عرضه با شکست مواجه شده و تاریخ مشخص شدن عدم حصول نتیجه نیز مصادف با همان تاریخ برگزاری یعنی ۲۹ مهر ۱۴۰۵ ثبت گردد.
شایان ذکر است با توجه به عدم استقبال متقاضیان در این مرحله، بانک رفاه کارگران احتمالاً در آینده با تجدید نظر در شرایط واگذاری، تعیین قیمت پایه یا اصلاح شیوههای فروش، مجدداً عرضه سهام شرکت سرمایهگذاری توسعه سرمایه رفاه را در دستور کار قرار خواهد داد که اخبار تکمیلی آن متعاقباً از طریق مراجع رسمی اطلاعرسانی منتشر خواهد شد.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.