المانیتور نوشت: 118 عضو کنگره آمریکا با امضای نامه ای بی سابقه از اوباما خواسته اند که در پی انتخاب حسن روحانی از فرصت ها برای دستیابی به راه حل دیپلماتیک با ایران استفاده کند.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، این نامه که توسط دیوید پرایس نماینده دموکرات و چارلز دنت نماینده جمهوری خواه تهیه شد، بزرگترین و بی سابقه ترین اقدام در حمایت از ایران در درون کنگره به شمار می آید.
سخنگوی دیوید پرایس می گوید: امضای این نامه تا پنجشنبه شب ادامه دارد و جمعه به کاخ سفید ارسال می شود. وی افزود: تا عصر پنج شنبه 118 عضو کنگره این نامه را امضا کردند که 14 نفر از آنها جمهوری خواه بودند.
در این نامه آمده است: این نخستین بار نیست که ایران رئیس جمهوری با مرام اعتدال گرایی و اصلاحات انتخاب کرده است، تاریخ به ما توصیه می کند که در مورد دورنمای این تغییر پرمعنا هوشیار باشیم.
در بخش دیگری از این نامه خطاب به رئیس جمهور امریکا آمده است: با توجه به خطراتی که متوجه امریکا، اسرائیل و جامعه بین الملی است، عدم استفاده از فرصت "روحانی" اشتباه محسوب می شود.
در این نامه آمده است: انتخاب دکتر روحانی فرصتی واقعی برای پیشرفت در مسیر توافقی قابل اجرا است که ایران را از دستیابی به سلاح هسته ای باز می دارد!
در ادامه این نامه آمده است: ما باید هوشیار باشیم که امکان چنین پیشرفتی را از طریق اقدامات تحریک امیز به حداقل نرسانیم چرا که این اتفاق می تواند موضع رئیس جمهور جدید ایران را نسبت به تندروهای ایران تضعیف کند.
در بخش دیگری از نامه ی مذکور آورده شده است: در حالی که اعضاء، دیدگاه های متقاوتی در مورد آن مسائل دارند، اما ما باید بر نیاز به "تلاش های دیپلماتیک جدید به عنوان بخشی از استراتژی گسترده تر خود" در قبال ایران توافق کنیم.
زمان محاکمه مادورو اعلام شد
زمان محاکمه مادورو از سوی وزارت دادگستری آمریکا اعلام شذ.
سخنگوی وزارت کشور: مقدمات اجرای قانون گواهینامه بانوان فراهم شده/ مراحل قانونی و شرعی طی شده است
سخنگوی وزارت کشور گفت: بنابراین مقدمات اجرای قانون گواهینامه بانوان فر...
فرمانده کل ارتش: سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم/ میدانستیم دشمن به تفاهمنامه پایبند نخواهد بود
فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: دشمن به خاطر بغض و کینه اش از رزمندگان ا...
انفجار در سلیمانیه عراق
رسانه ها از شنیده شدن صدای انفجار در سلیمانیه عراق خبر می دهند.
کویت و بحرین هدف حمله قرار گرفتند
ارتش کویت در این بیانیه گفت که صدای انفجارهای شنیدهشده ناشی از رهگی...
چشم دیجیتال سنتکام در بحرین هدف قرار گرفت
نیروی مسلح ایران در موج 24 عملیات نصر 2 چشم دیجیتال سنتکام را هدف قرار...
جزئیات حمله بامدادی آمریکا به بانه
پرتابه به نقطهای در اطراف شهر بانه در پی تهاجم آمریکا اصابت کرد.
قوه قضاییه: ما سایت فردوسیپور را فیلتر نکردیم/ دلیل مسدود شدن سایت فوتبال 360 تقابل با میثاقی بوده یا انتقاد از قلعهنویی؟
افراد نزدیک به سایت فوتبال 360 میگویند هیچ گونه ابلاغیهای برای سایت...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.