مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار تهران گفت كه هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با سرمایه گذاری صندوق ها در سهام و حق تقدم سهام پذیرفته شده در بازار دوم فرابورس موافقت كرد.
به گزارش گروه بورس پول نیوز، ایوب باقر تبار اظهار داشت: هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در ابلاغیه ای سرمایه گذارای صندوق ها را در سهام و حق تقدم مشروط دانسته و اعلام داشته صندوق های سرمایه گذاری می توانند در سهام و حق تقدم سهام شركت هایی كه در بازار دوم فرابورس ایران پذیرفته شده، سرمایه گذاری كنند، در صورتی كه از زمان بهره برداری شركت حداقل دو سال گذشته باشد.
وی افزود: از دیگر شرایطی كه در این ابلاغیه ذكر شده، این است كه سرمایه ثبت و پرداخت شده شركت باید معادل ۵۰۰ میلیارد ریال یا بیشتر باشد و شركت زیان انباشه نداشته باشد.
باقر تبار گفت: فهرست شركت های پذیرفته شده در بازار دوم فرابورس كه با شرایط فوق تطبیق داشته باشد، در روزهای آتی توسط مدیریت نظارت بر نهادهالی مالی تنظیم و اعلام می شود.
مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس در پایان متذكر شد: تغییر نمونه اساسنامه ها و امیدنامه های صندوق های سرمایه گذاری برای تطبیق با مصوبه فوق در حال انجام است كه به محض آماده شدن، اعلام می گردد و صندوق هایی كه مایل به اصلاح اساسنامه و امیدنامه خود برای انجام معامله در بازار دوم فرابورس باشند، باید ضمن تشكیل مجمع صندوق و پیشنهاد اصلاح اساسنامه و امیدنامه خود، صورت جلسه مربوطه موضوع را ارسال نمایند.
سناریوهای جدید برای افزایش اعتبار کالابرگ/ بالاخره مبلغ کالابرگ افزایش می باید؟
اندایش با اشاره به افزایش هزینه سبد کالابرگ اظهار کرد: بررسیهای انجام...
گرانی 70 تا 100 درصدی قیمت نان در این استان
معاون اقتصادی استاندار سمنان با بیان اینکه نان گرمساری با آرد معمولی ا...
بازنشستگان چگونه می توانند به فیشهای حقوقی صادره اعتراض کنند؟
نحوه اعتراض بازنشستگان به احکام و فیشهای حقوقی صادره از سوی سازمان تا...
هزینه پارک خودرو هم در تهران گران شد
محمدی طامه درباره نحوه محاسبه هزینه توقف خودرو توضیح داد: نرخ ورودی پا...
خدمات بانکی به وضعیت عادی بازگشت
خدمات کارتمحور هماکنون در دسترس مشتریان است و روند ارائه خدمات به رو...
بازدهی ارزها در فاصله دو محرم؛ دلار ۷۷ درصد گران شد، یورو ۷۱ درصد/ درهم صدرنشین است
بازار ارز ایران در فاصله تاسوعا و عاشورای ۱۴۰۴ تا ۱۴۰۵ یکی از پرنوسان...
خبر مهم همتی درباره داراییهای بلوکه شده/ ۱۲ میلیارد از داراییها در ابتدای کار آزاد میشود و مابقی در جریان مذاکرات
رئیس کل بانک مرکزی با انتشار ویدیویی تأکید کرد که در سال ۱۴۰۲ موافقتن...
رشد اقتصادی کشور در ۱۴۰۴ منفی اعلام شد | رکود در بخشهای ساختمان و کشاورزی؛ اقتصاد کشور ۰.۷ درصد کوچکتر شد
بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی، رشد اقتصادی کشور در سال ۱۴۰۴ با کاهش م...















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.