فارس: مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی با اشاره به خبری مبنی بر پیش ثبت نام برخی رشته های دانشگاه ایرانیان، تأکید کرد که این دانشگاه مجوزی برای فعالیت ندارد و آنها نمی توانند اقدام به پذیرش دانشجو کنند.
سید حسین حسینی مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی گفت: به تازگی اعلام شده است که وزارت علوم در دانشگاه ایرانیان نماینده ای دارد و همچنین بیان شده که دانشگاه ایرانیان به استناد مجوزهای قبلی قصد پذیرش دانشجو دارد، در صورتی که این مسائل صحت ندارد و از سوی شورای گسترش آموزش عالی مجوز دانشگاه ایرانیان صادر نشده است.
وی افزود: مسئولان این دانشگاه مجوزی را به عنوان مجوز اصولی اخذ کرده بودند که بر اساس آن می توانند ساختارها و امکانات مورد نیاز خود را فراهم کنند تا پس از آن مجوز قطعی دریافت شود ولی مجوز اصولی به معنای اجازه دادن برای پذیرش دانشجو نیست.
حسینی اظهار داشت: در سال 89 مجوزی به مدت یک سال برای دانشگاه جامع ایرانیان صادر شده بود تا این دانشگاه ساختارها و امکانات مورد نیاز را فراهم کند ولی پس از آن دو نفر از اعضای هیأت مؤسس این دانشگاه استعفاء دادند که به این ترتیب مجوز اصولی نیز از رده خارج شد.
مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی اضافه کرد: مجوز اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز صرفاً برای نام دانشگاه ایرانیان به تأئید رسیده است و مراحل بعدی اخذ مجوز و تأئید مؤسسان باید به استناد شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد و حتی اساسنامه دانشگاه نیز باید از سوی دو وزیر علوم و بهداشت تأئید شود.
حسینی گفت: بنابراین هیچگونه مجوزی برای پذیرش دانشجو از سوی دانشگاه ایرانیان صادر نشده و این دانشگاه حق پذیرش دانشجو را ندارد.
به گزارش فارس، این در حالی است که پیش از این غلامحسین الهام سخنگوی دولت دهم از پیش ثبت نام برخی از رشته های دانشگاه ایرانیان در آینده ای نزدیک خبر داده و گفته بود: دانشگاه ایرانیان مجوزها و سیر قانونی خود را برای فعالیت طی کرده است و هیچ منع قانونی برای فعالیت ندارد.
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...
ادعای وزیر خزانهداری آمریکا: با پاکستان و ترکیه همکاری میکنیم تا همه مسیرهای زمینی ایران را قطع کنیم/ احتمالاً این هفته یک میلیارد دلار رمزارز ایران را توقیف خواهیم کرد
ایالات متحده در چارچوب آنچه اسکات بسنت، وزیر خزانهداری آمریکا، «کارزا...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.