معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی گفت: میانگین مالیات پرداختی طلافروشان حدود 630 هزار تومان در دوره چهارم سال 92 بوده که انتظار سازمان امور مالیاتی بیش از این رقم است.
علیرضا طاری بخش در گفت و گو با ایرنا، درباره طلا فروشان و مالیات بر ارزش افزوده نیز گفت: این صنف ابهامی در خصوص پرداخت مالیات بر ارزش افزوده داشت که برطرف شد و طلافروشان هم اکنون این قانون را اجرا می کنند و اکثریت آنها مالیات می دهند.
به گفته وی، انتظار سازمان امور مالیاتی از مالیات پرداختی توسط این صنف بیش از میزان کنونی است.
طاری بخش تصریح کرد: البته تعدادی از طلافروشان هنوز در نظام مالیات بر ارزش افزوده ثبت نام نکرده اند که سازمان قصد دارد خود به سراغ آنها برود.
وی، مهمترین معضل سازمان امور مالیاتی را کمبود نیروی انسانی اعلام کرد و افزود: بیش از 50 درصد مودیان از طریق پیگیری و مراجعه نیروهای سازمان امور مالیاتی در این نظام ثبت نام شده اند.
کارمزد صرافی ها مشمول مالیات بر ارزش افزوده است
این مقام مسوول در سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه کارمزد صرافی ها مشمول مالیات است، اظهار داشت: تفاوت خرید و فروش ارز که همان کارمزد محسوب می شود، مشمول مالیات است.
وی با بیان اینکه میزان مالیات ابرازی این صنف نیز مورد قبول سازمان امور مالیاتی نیست، گفت: سازمان امور مالیاتی معتقد است که میزان پرداختی مالیات آنها کمتر از میزان کارمزدها است.
تمام فعالان اقتصادی به خودی خود مشمول مالیات بر ارزش افزوده نیستند
طاری بخش با بیان اینکه تمام فعالان اقتصادی به خودی خود مشمول مالیات بر ارزش افزوده نیستند، تصریح کرد: تنها مودیانی که در فراخوان ها برای اجرای قانون مشخص می شوند پس از تکمیل چرخه ثبت نام و دریافت گواهی آن که در حقیقت مجوز تعیین صلاحیت مودی را برای دریافت مالیات ارزش افزوده است مجاز به دریافت مالیات بر ارزش افزوده و در نهایت پرداخت آن به دولت هستند.
وی تاکید کرد: بنابراین مودیانی که فراخوان نشده اند و طبعا گواهی ثبت نام مالیات بر ارزش افزوده ندارند مجاز به دریافت مالیات نیستند و چنانچه مالیات و عوارض ارزش افزوده را دریافت کنند، متخلف محسوب می شوند و هر وجهی بیش از قیمت رسمی کالا توسط آنها دریافت شود، گرانفروشی به حساب می آید و سازمان تعزیرات حکومتی می تواند برابر مقررات با افراد متخلف برخورد قانونی می کند.
تأثیر تکنرخی شدن ارز و مالیات ۱۴ درصدی بر قیمت گوشت
رئیس انجمن واردکنندگان فرآوردههای خام دامی گفت: براساس آمار ماهانه ۶۰...
تانکر ترکرز: ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن ۲۰۲۶ تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده
تانکر ترکرز با بیان اینکه ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن ۲۰۲۶ تاکنون ۴۰ میلیون...
سناریوهای جدید برای افزایش اعتبار کالابرگ/ بالاخره مبلغ کالابرگ افزایش می باید؟
اندایش با اشاره به افزایش هزینه سبد کالابرگ اظهار کرد: بررسیهای انجام...
گرانی 70 تا 100 درصدی قیمت نان در این استان
معاون اقتصادی استاندار سمنان با بیان اینکه نان گرمساری با آرد معمولی ا...
بازنشستگان چگونه می توانند به فیشهای حقوقی صادره اعتراض کنند؟
نحوه اعتراض بازنشستگان به احکام و فیشهای حقوقی صادره از سوی سازمان تا...
هزینه پارک خودرو هم در تهران گران شد
محمدی طامه درباره نحوه محاسبه هزینه توقف خودرو توضیح داد: نرخ ورودی پا...
خدمات بانکی به وضعیت عادی بازگشت
خدمات کارتمحور هماکنون در دسترس مشتریان است و روند ارائه خدمات به رو...
بازدهی ارزها در فاصله دو محرم؛ دلار ۷۷ درصد گران شد، یورو ۷۱ درصد/ درهم صدرنشین است
بازار ارز ایران در فاصله تاسوعا و عاشورای ۱۴۰۴ تا ۱۴۰۵ یکی از پرنوسان...















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.