Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو از ورود یک تیم فرانسوی فعال در صنعت خودرو به ایران در آینده خبر داد.

هاشم یکه ‌زارع در گفت ‌و گو با ایسنا، اظهار کرد: هم ‌اکنون یک گروه آلمانی با تجربه 35 ساله در صنعت خودرو در حال بازدید از بخش ‌های مختلف ایران خودرو برای آغاز همکاری به عنوان مشاور است.

وی با بیان این گروه آلمانی تنها مشاور خارجی ایران خودرو نخواهد بود، خاطرنشان کرد: طبق برنامه ‌ریزی صورت گرفته، ظرف دو سه ماه آینده نیز یک گروه فرانسوی فعال در حوزه صنعت خودرو به ایران خواهد آمد.

مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد:‌ این گروه خودرویی هیچ ارتباطی با خودروسازان فرانسوی ندارند و متشکل از افراد برجسته فعال در بخش ‌های مختلف صنعت خودرو از طراحی تا تولید، هستند.

وی افزود: این گروه فرانسوی نیز پس از حضور در ایران و آشنایی با بخش‌ های مختلف ایران خودرو به عنوان مشاور در کنار ما قرار خواهد گرفت تا به انتقال تجربیات بپردازد.

یکه ‌زارع با بیان اینکه هدف ایران خودرو رسیدن به جایگاه خودروساز شدن تا پایان دولت فعلی است، تصریح کرد: مشاوران آلمانی و فرانسوی در کنار مهندسان داخلی به تحقق این هدف کمک خواهند کرد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24