Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

تسنیم: پوری حسینی صبح امروز در گفتگو با رادیو اقتصاد با اشاره به این که همه فعالیت ها و کارهای مربوط به سهام عدالت بر اساس قانون انجام می شود و به هیچ وجه این طرح یا سهامداران عدالت فراموش نشده اند، بلکه بموقع و در بستری قانونی کارها پیش می رود گفت: امیدواریم حداقل تا پایان سال آینده تکلیف آزادسازی سهام عدالت و اجازه خرید و فروش آن مشخص می شود.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: بر اساس قانون باید همه اقساط سهام از محل سود آن تسویه شود و اگر تا پایان سال آینده این اقساط پرداخت نشود، باید باقیمانده را مردم پرداخت کنند یا اینکه بخشی از سهام عدالت که پول آن پرداخت شده است آزادسازی شود.

پوری حسینی گفت: همه سهام 62 شرکت به صورت مشاع در میان همه سهامداران عدالت توزیع می شود و سهام خوب یا بد نخواهیم داشت و مردم مطئن باشند که در شرایط برابر از سهام عدالت برخوردار هستند.

وی اضافه کرد: کسانی هم که ممکن است برگه های سهام خود را گم کرده باشند، نگران نباشند چون همه اطلاعات مشمولان سهام عدالت را داریم و آنها را سهامدار عدالت می شناسیم.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی درباره افرادی که جامانده اند نیز تصریح کرد: دیگر نمی دانیم به گذشته برگردیم، هر چند امیدواریم شاید تا حدودی فاصله صفر تا 100 را پر کنیم که باید در دولت تصمیم گیری شود و می توانیم تا 48 میلیون نفر این ظرفیت را تکمیل کنیم.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24