بورس سنگاپور معاملات را به مدت 144 دقیقه متوقف کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، بزرگترین بازار جنوب شرقی آسیا به دلیل قطع ارتباط، معاملات را به مدت 144 دقیقه و تا برطرف شدن تمامی شک و شبهات متوقف کرد.
بر اساس این گزارش، بیانیه ای که بورس سنگاپور در این خصوص در سایت رسمی خود منتشر کرده است مبنی بر این است که، بررسی ها ادامه دارد تا دلیل قطع ارتباط ناگهانی میان اعضای بورس سنگاپور و بازار مشخص شود.
بورس سنگاپور در ساعت 14:15 به وقت محلی فعالیت خود را در پی قطع ارتباط بین بازار اوراق بهادار و بازار ابزار مشتقه متوقف کرد.
این در حالی است که، شاخص Straits بورس سنگاپور با شروع دوباره بازار همچنان به روز رسانی نشده بود.
بر این اساس، روند معمولی کاری در بورس اوراق بهادار سنگاپور از ساعت 9 صبح تا 17 بعدازظهر خواهد بود .
ریان هوآنگ، تحلیلگر موسسه مالی IG در این خصوص اظهار داشت: تماس زیادی از مشتریان داشتیم که برای ارتباط با بورس سنگاپور دچار مشکل شده بودند. نا به سامانی اوضاع بازار، سهامداران را عصبی کرده است و تحمل هیچ گونه مشکلات فنی را ندارند.
در این بین، بسیاری از بازارهای جهانی در یک هفته گذشته با اختلال در سیستم های معاملاتی رو به رو بوده اند.
جیمی هو، مدیر شرکت کارگزاری و خدمات بازار Society of Remisiers در این خصوص اظهار داشت: اتفاقی که امروز در بورس سنگاپور افتاد یکی از بدترین ایرادهای فنی بود که این بازار تجربه کرده بود .
تجربه گذشته مشکلات فنی در بورس سنگاپور به آپریل 2013 و آغاز معاملات ابزارهای مشتقه باز می گردد، در این تاریخ، مشکلات فنی و نرم افزاری موجب شد که معاملات برای حدود سه ساعت متوقف شود و سهامداران مجبور شدند از سیستم معاملات جایگزین بورس اوساکای ژاپن استفاده کنند.
ارزش تقریبی شرکت های موجود در بورس سنگاپور بالغ بر 581 میلیارد دلار است در حالی که بازده این بازار در سه ماه منتهی به 30 سپتامبر با کاهش 16 درصدی نسبت به سال گذشته رو به رو بوده است.
دفعات معاملات در این بازار با افت 28 درصدی رو به رو شده است و میانگین معاملات در این بازار طی بازه زمانی چهار ماهه به 740 میلیون دلار رسید.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.