Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

 رئیس مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در ادامه سفر خود به یزد واحدهای گازی نیروگاه سیکل ترکیبی چادرملو را افتتاح کرد.

به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در مراسم افتتاح واحدهای گازی نیروگاه سیکل ترکیبی چادرملو از پیگیری های محمدرضا تابش نماینده اردکان برای جلب سرمایه و حمایت از پروژه ها تقدیر کرد.
لاریجانی ضمن قدردانی از فعالیت های بخش خصوصی در این زمینه اظهار کرد: چادرملو با تکیه بر منابع داخلی خود این کار را انجام داده که قابل تقدیر است. این نحوه اجرای پروژه در زمان کوتاه با کیفیت بالا و استفاده از قطعات ساخت داخل باید به عنوان الگو به سایر مراکز صنعتی تعمیم یابد.
رئیس مجلس همچنین بر لزوم برون کاری فعالیت های صنعتی به بخش خصوصی تاکید کرد.
به گزارش ایسنا واحدهای گازی نیروگاه سیکل ترکیبی چادرملو به تلاش شبانه روزی پرسنل گروه متنا و در مدت 14 ماه به بهره برداری رسیده است.
نیروگاه 500 مگاواتی سیکل ترکیبی چادرملو در حال حاضر 34 درصد راندمان دارد که با بهره برداری از واحد بخار آن و تلفیق به 56 درصد راندمان می رسد که بیشترین بهره برداری از نیروگاه است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24