Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

دبیر انجمن صنفی پتروشیمی دلیل افت قیمت سهام شرکت‌های پتروشیمی در بورس را کاهش قیمت نفت دانست و گفت: کاهش قیمت نفت نه تنها ارزش محصولات پتروشیمی‌ها را کاهش داده است، بلکه باعث فروش نرفتن محصولات پتروشیمی نیز شده است.

احمدی مهدوی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: دلیل افت سهام شرکت‌های پتروشیمی در بورس، مشکلات بازار نفت و کاهش قیمت نفت است که باعث شده قیمت محصولات پتروشیمی هم کاهش بیابد.
وی افزود: علاوه بر کاهش قیمت، محصولات ما را هم نمی‌خرند چنانکه بیش از 20 درصد از محصولات تولیدی در بورس فروش نمی‌رود.
دبیر انجمن صنفی صنعت پتروشیمی ادامه داد: قیمت‌ها خود به خود تعدیل خواهد شد و قیمت‌های جدید محصولات مشخص می‌شود، اما در بهمن ماه به کارگروه‌های تخصصی مانند پلی‌اتیلن، پلی پروپیلن، PVC، مواد شیمیایی و امثال آن هم گفته‌ایم که به دلخواه قیمت محصولات را تعدیل کنند تا فروش محصولات بیشتر شود.
وی تصریح کرد: مصوبه مجلس برای قیمت خوراک پتروشیمی خیلی خوب است و در دراز مدت روی بازار سهام تأثیر می‌گذارد، اما هنور چنانکه باید و شاید درباره آن اطلاع‌رسانی نشده است و به همین دلیل تاثیر محسوسی در بازار سهام نداشته است.
مهدوی با بیان اینکه بعضی شرکت‌های پتروشیمی با این مصوبه تصمیم گرفتند پروژه‌های متوقف شده خود را دوباره شروع کنند، اظهار داشت: ما از دولت خواهش کرده‌ایم آئین‌نامه‌ این مصوبه را تا پایان سال تصویب کند تا از سال آینده در فضای جدیدی کار آغاز شود.
وی اضافه کرد: دولت تا 6 ماه برای نوشتن این آئین‌نامه مهلت دارد، اما دو ماهه هم امکان نگارش این آئین‌نامه هم وجود دارد که اگر این کار انجام شود هم در فضای کسب و کار تأثیر دارد و هم روی بازار تأثیر می‌گذارد.
مهدوی افزود: 3 وزارتخانه نفت، صنعت و اقتصاد مأمور تهیه این آئین‌نامه شده‌اند و نمی‌دانیم چه تصمیمی درباره قیمت خوراک خواهند گرفت.
دبیر انجمن صنفی صنعت پتروشیمی اظهار داشت: ایرادی گرفته می‌شد که گاز به ترکیه با چه قیمتی داده می‌شود و چرا به پتروشیمی‌ها گاز ارزان داده می‌شود، اما در قانون جدید مجلس این موارد تجمیع شده‌اند و گفته شده قیمت گاز صادراتی و وارداتی از ترکمستان و قیمت گاز داخلی به صورت میانگین وزنی محاسبه شود و معیار قیمت گاز پتروشیمی قرار بگیرد؛ یعنی در آینده هر قدر گاز صادراتی ما بیشتر شود قیمت گاز پتروشیمی هم بالا خواهد رفت.
وی تصریح کرد: البته مصرف بالای گاز در داخل کشور و قیمت پائین آن قطعا تأثیر بیشتری روی قیمت‌گذاری گاز پتروشیمی خواهد داشت و من تصور می‌کنم سال آینده این قانون جهشی در پتروشیمی‌ها ایجاد کند.
مهدوی گفت: اصلا نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم قیمت گاز پتروشیمی چه میزان تعیین خواهد شد چون باید دید آئین‌نامه چطور نوشته می‌شود،ما هم محاسبات لازم را انجام نداده‌ایم چنانکه در قانون مجلس به قیمت گاز صادراتی و وارداتی و مصرف داخل و قیمت محصول هم اشاره شده است.
وی با بیان اینکه قیمت خوراک مایع پتروشیمی هم به همین صورت تعیین خواهد شد، افزود: قیمت خوراک مایع بر اساس این قانون به میزان بسیار کمی کاهش خواهد یافت چون صادرات نفت ما بالا است و میانگین قیمت‌ها تغییر چندانی نخواهد کرد و  تغییر قیمت گاز پتروشیمی‌ها هم جزئی خواهد بود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24