Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هشدار نسبت به میزان مصرف نمک از سوی شهروندان گفت: طبق بررسی‌های انجام شده میزان نمک در نان بربری بیشتر از دیگر نان‌ها است.

به گزارش فارس؛رشیدیان در مورد مصرف نمک گفت: هر فرد روزانه نباید بیشتر از 3 گرم نمک مصرف کند.
وی نمک را عامل افزایش فشار خون دانست و گفت: اگر بخواهیم در مورد اثرات سوء نمک سخن بگوییم باید به این نکته اشاره کنیم که جان بسیاری از افراد با مصرف نمک به خطر می‌افتد زیرا نمک عامل اصلی فشار خون است و فشار خون نیز عامل مهم بسیاری از بیماریهای غیر واگیر است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه صحبتهای خود ضمن توصیه در مورد مصرف کمتر نمک در پخت غذا گفت: یکی از نگرانی‌های ما استفاده از نمک در نان به عنوان قوت غالب مردم است.
وی خاطرنشان کرد: میزان نمک در نان نیز باید پایین تر از حد مجاز 3.2 درصد باشد و به همین علت نمونه برداری‌هایی از 499 نانوایی انجام شده است.
رشیدیان به نتایج نمونه برداری اشاره کرد و گفت: 22 نانوایی در مجموع بیش از نمک حد مجاز در نان‌های خود استفاده کرده‌اند.
وی سالمترین نان را نان سنگک دانست و گفت: میزان نمک غیر مجاز و جوش شیرین این نان از دیگر نان‌ها مناسبتر است.
به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مجموع 22 نانوایی متخلف 12 مورد مربوط به نان بربری، 6 مورد تافتون و 4 مورد نیز نان لواش بوده است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24