Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

این هفته عملکرد بورس آمریکا و برخی بورس های دیگر مثبت بوده و قیمت مس و طلا کمی رشد کرده اما نوسان قیمت نفت محدود بوده است. جو بورس ها مثبت است زیرا تصور می شود تنش های تجاری کاهش خواهد یافت. در مطلب حاضر به وضعیت بازارها و تقویم اقتصاد جهان در هفته پیش رو اشاره شده است. بسیار ضروری است سرمایه گذاران دچار سرخوشی نشوند زیرا هنوز هیچ چیز بطور قطعی مشخص نیست و هر رویداد غیرمنتظره می تواند مسیر بازارها را تغییر دهد. هفته پیش رو هفته ای پرهیجان خواهد بود زیرا ..

آرامش و امید

بورس24 : هفته جاری وضعیت برخی بازارها از جمله تعدادی از بورس های بزرگ نظیر بورس آمریکا خوب بوده البته شاهد رونق چشمگیر در آنها نبودیم. این هفته شاخص های مالی در بورس آمریکا رشد کرده اند، قیمت طلا کمی بالا رفته و قیمت فلزات پایه نیز اندکی رشد کرده است. قیمت طلا تنها کمی بالاتر از ابتدای هفته است و قیمت مس در محدوده 9900 دلار در هر تن قرار دارد.

عامل اصلی این تحولات، خبرهایی است که از مذاکرات آمریکا با شرکای تجاری این کشور منتشر شده است. روزهای اخیر اعلام شد توافق هایی با ژاپن و یکی دو کشور دیگر حاصل شده و مقامات اقتصادی دولت ترامپ پیش بینی کرده اند با اروپا نیز بزودی توافق حاصل خواهد شد.

پیش بینی کاهش تنش ها سبب خوشبینی سرمایه گذاران شده است. با آنکه حصول توافق به معنای لغو تعرفه ها نیست اما پایین آمدن تعرفه ها از شدت زیان ها به تجارت و اقتصاد جهان می کاهد و شرایط می تواند در ماه ها و فصول آینده بهتر شود.

موضوع مهم دیگر این است که در اروپا و بسیاری کشورهای دیگر نرخ های بهره پایین است و در آمریکا انتظار می رود در ماه های آینده نرخ ها پایین آورده شود در نتیجه شرایط اقتصاد جهان بهتر می شود زیرا هزینه استقراض کاهش خواهد یافت.

در چین دولت و بانک مرکزی اقدامات موثر برای کمک به رونق اقتصاد انجام نداده اند و چالش های بزرگ داخلی نظیر ضعف مصرف، بحران در بخش مسکن و میزان بالای بدهی دولت های محلی باقی هستند اما برخی معتقدند شرایط بدتر نخواهد شد و انتظار می رود در فصول آینده وضعیت کمی بهتر شود. بویژه اگر توافق تجاری با آمریکا حاصل شود بر ریسک پذیری سرمایه گذاران افزوده خواهد شد.

تحولاتی که در روزهای اخیر در بازار فلزات پایه و برخی مواد خام دیگر رخ داده از خوشبینی سرمایه گذاران درباره آینده حکایت دارد. برخی تحلیلگران معتقدند جهان از اوج تنش تجاری عبور کرده و در ماه های آینده با آنکه تاثیر تعرفه ها ادامه خواهد یافت اما شرایط کلی بدتر نخواهد شد مگر آنکه اتفاقات جدید رخ دهد.

هفته پیش رو

این هفته نه تنها داده های بسیار مهم از اقتصاد چین، آمریکا و اروپا منتشر می شود بلکه نشست سیاستگذاری بانک مرکزی آمریکا، بانک مرکزی کانادا و بانک مرکزی ژاپن برگزار می شود و در آمریکا وضعیت بازار کار در ماه جاری مشخص خواهد شد. بدین ترتیب انتظار می رود هفته پیش رو یک هفته پرهیجان در بازارهای مختلف باشد و نوسان شاخص های مالی و قیمت مواد خام چشمگیر باشد.

این هفته همچنین اخبار از مذاکرات تجاری، تنش های ژئوپلیتیک و اظهارنظرهای ترامپ بر بازارها تاثیر خواهد گذاشت. به رغم آنکه دولت ترامپ ادعا می کند توافق تجاری با کشورها حاصل شده و خواهد شد نگرانی درباره آینده باقی است. در بهترین حالت تنش های تجاری کاهش خواهد یافت و از میان نخواهد رفت. سرمایه گذاران باید به این واقعیت توجه داشته باشند.

تقویم اقتصاد جهان

روز دوشنبه یک روز آرام است و صرفا شاخص فعالیت های تولیدی فدرال رزرو دالاس در آمریکا مربوط به ماه جاری اعلام می شود.

روز سه شنبه نرخ رشد اقتصاد اسپانیا در سه ماهه دوم امسال و وام دهی در انگلستان اعلام می شود. در این روز در آمریکا تغییرات ذخیره نفت در هفته جاری، شاخص قیمت مسکن و شاخص اعتماد مصرف کنندگان اعلام خواهد شد. این هفته تغییرات قیمت نفت محدود بوده و قیمت هر بشکه نفت برنت و نفت آمریکا به ترتیب در سطح 69 دلار و 67 دلار قرار دارد که برابر ارقام ابتدای هفته است. دیدگاه تحلیلگران درباره افق بازار نفت مثبت نیست یعنی بسیاری از آنها معتقدند اواخر سال جاری قیمت نفت برنت به محدوده 60 دلار کاهش خواهد یافت. وضعیت تنش های تجاری بر بازار نفت تاثیر دارد. میزان عرضه در حال رشد است و رشد تقاضای جهانی برای نفت زیاد نیست.

روز چهارشنبه نرخ رشد اقتصاد آمریکا، آلمان، فرانسه و منطقه یورو در سه ماهه دوم سال جاری، فروش مسکن در آمریکا و نرخ تورم در اسپانیا اعلام می شود و نیز نتیجه نشست سیاستگذاری بانک مرکزی آمریکا مشخص خواهد شد. بعید است در این نشست تغییری در نرخ های بهره اعمال شود اما سخنان رییس بانک پس از نشست بسیار مهم است زیرا جهت سیاست های پولی در آن مشخص خواهد شد. بانک مرکزی آمریکا در چهار نشست سال جاری خود تغییری در نرخ های بهره نداده زیرا درباره اثرات تورمی تنش های تجاری نگران بوده و ثابت شده که این نگرانی منطقی است. شاید در دو نشست پایان سال جاری نرخ های بهره در مجموع 0.5 درصد پایین آورده شود. این هفته عملکرد شاخص دلار منفی بوده است. در این روز بانک مرکزی کانادا نشست سیاستگذاری خواهد داشت.

روز پنجشنبه وضعیت بخش های خدمات و تولید صنعتی در چین در ماه جاری، وضعیت بازار کار آمریکا در هفته جاری، درآمد و مصرف شخصی در آمریکا و نرخ تورم در آلمان اعلام خواهد شد. داده ها از چین بیشترین تاثیر را بر بازار مواد خام دارد. در ماه های اخیر وضعیت شاخص های اقتصاد این کشور بهتر نشده و نگران درباره ضعف اقتصاد باقی است. در این روز نشست سیاستگذاری بانک مرکزی ژاپن برگزار خواهد شد.

روز جمعه نخستین روز ماه آگوست است و در آن مهم ترین گزارشی که منتشر می شود، گزارش وضعیت بازار کار آمریکا در ماه جاری میلادی است. وضعیت خوب بازار کار به معنای تداوم فشارهای تورمی است و بانک مرکزی نمی تواند نرخ های بهره را پایین آورد. در این روز همچنین وضعیت بخش تولید در منطقه یورو و آمریکا مربوط به ماه جاری اعلام خواهد شد.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24