نخستین جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فرآوردههای لبنی بهار دالاهو (نماد: غانیزان) با حضور حداکثری صاحبان سهام برگزار شد.

بورس24 : نخستین جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فرآوردههای لبنی بهار دالاهو (غانیزان) با حضور حداکثری صاحبان سهام برگزار شد.
گزارش کامل این مجمع و مهمترین تصمیمات و اظهارات مدیران به شرح زیر ارائه میشود:
ظرفیت تولید شرکت، روزانه ۴۲۰ تن است.
برند «مانیزان» تنها در داخل ایران مورد استفاده قرار میگیرد. برند «شوان» برای صادرات به عراق و بسته به شرایط بازاریابی استفاده میشود. همچنین برند «مامیشا» یک برند ضد دامپینگ است که در شرایط خاص به کار گرفته میشود.
دستگاه پرکن خامه که از یک شرکت دانمارکی خریداری و نصب شده، به همراه ماشین پرکن بطری شیر و دوغ با ظرفیت بالا (ساخت یک شرکت آمریکایی)، خط رباتیک جهت جمعآوری و کارتنگذاری محصول نهایی، ماشین پرکن کیسه اپتیک برای فرآوردههای بالک مانند پنیر خامهای و خامه و همچنین ماشین پرکن برای تولید دوغ با ظرفیت بالا، از مهمترین تجهیزات بهکار رفته در بخش تولید هستند. همچنین مجموعه آیسبانک با ظرفیت ۱۰۰ تن در روز جهت سرد کردن فرآوردهها احداث شده است.
ورود «مانیزان» به بازار سرمایه موجب افزایش تولید به دلیل بهبود سرمایه در گردش، کاهش و حذف تخفیفها و فروشهای سلف، تسریع در اجرای طرحهای توسعه، امکان افزایش سرمایه و تأمین مالی و بهرهمندی از معافیتهای مالیاتی شده است.
در راستای ایجاد سود بیشتر، افزایش سرمایه جدیدی در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته مدیرعامل «غانیزان»، تمام منابع حاصل از عرضه اولیه وارد شرکت شده و آثار مثبت این عرضه اولیه به وضوح مشهود است.
از نظر حاشیه سود، در مقایسه با دو سال گذشته شرایط بسیار بهتری ایجاد شده است. در گذشته ناچار به ارائه تخفیفهای گسترده و تحمل هزینههای بالا بودیم، اما در سال ۱۴۰۳ با بهبود ساختار هزینهای و افزایش بهرهوری، حاشیه سود شرکت به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.
یک خط تولید پنیر پروسس پیتزا در دست اجراست که فروش صادراتی موفقی دارد.
طرح توسعه بستهبندی محصول بالک خامه با ماندگاری بالا، خرید خط تولید انواع پنیرهای پروسس و تهیه خط پرکن انواع ماست با بستهبندیهای جدید و ظرفیت تولید بالا از برنامههای آتی شرکت است.
در سال جاری تدوین استراتژی برای بازار داخلی، صادرات و توسعه منطقهای در دستور کار است. شرکت در حال حاضر نزدیک به ۵۰درصد ظرفیت خالی دارد که استفاده بهینه از آن میتواند به افزایش سودآوری منجر شود. همچنین پیشنهاد راهاندازی خط تولید انواع فرآوردههای پودری شیر دریافت شده که در صورت نهایی شدن، اطلاعرسانی خواهد شد. در این راستا در حال بررسی فرصت ایجاد یک پالایشگاه شیر در منطقه کرمانشاه هستیم که یکی از برنامههای اصلی شرکت محسوب میشود. این پالایشگاه هم ظرفیت صادراتی دارد و هم از نظر سودآوری نسبت به سایر فرآوردهها بسیار مقرون به صرفه خواهد بود. حاشیه سود پودرهای شیری بسیار بالا ارزیابی میشود.
با توجه به تمرکز بر توسعه صادرات، افزایش تولید نیز مبتنی بر همین هدف خواهد بود و به همین دلیل پیشبینی میشود جهش سودآوری در پیش باشد. طبق برآوردهای بودجهای، سود سال ۱۴۰۴ حدود ۴۰۰ میلیارد تومان برآورد شده که به احتمال زیاد تحقق خواهد یافت.
شیر دریافتی را براساس نرخ مصوب خریداری میکنیم که دارای ۳.۲درصد چربی است. نرخ چربی ۵۰درصد رشد داشته است.
نرخهای محصولات ما دلاری است و براساس نرخ دلار میفروشیم.
خودمان شیر را خشک و تبدیل به پودر مورد نیاز برای تولید سایر محصولات میکنیم.
در پایان مجمع به ازای هر سهم ۱۰۰ تومان سود نقدی تقسیم شد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.