Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

باما شرکت در سال ۱۴۰۴ توانسته است بیش از ۲۱ هزار تن کنسانتره روی و ۴.۴ هزار تن کنسانتره سرب به فروش کرده است.

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت باما با حضور حداکثری سهامداران برگزار شد

بورس24 : باما شرکت در سال ۱۴۰۴ توانسته است بیش از ۲۱ هزار تن کنسانتره روی و ۴.۴ هزار تن کنسانتره سرب به فروش کرده است.

نتیجه عملیات فروش شرکت ایجاد درآمد ارزی به مقدار ۲۵.۳ میلیون دلار است که با نرخ ۱۳۶ هزار تومان در پایان سال مالی تسعیر شده است. با توجه به افزایش نرخ ارز در مرکز مبادله ارز به قیمت نزدیک به ۱۵۰ هزار تومان افزایش داشته است، نتیجه آن شناسایی درامد تسعیر به میزان ۲۵۰ میلیارد تومان است.

علت فروش کنسانتره تولیدی به شکل صادرات نیز عدم وجود ارزش افزوده تبدیل به شمش با توجه به حاشیه سود تبدیل، هزینه حمل و ... است، در نتیجه فروش کنسانتره اقتصادی تر است.

در بخش سوالات، شرکت های زیر مجموعه و افشاعات آن مدیریت شرکت بیان داشت اقدامات لازم صورت پذیرفته است. شرکت جلگه آسمانی، شرکت های معدنی بهره برداری متفاوت است و اقدامات در تولید پایلوت و نیمه صنعتی متفاوت از تولید صنعتی است و در نتیجه ظرفیت تولید کارخانه کمتر از ۲۰ درصد است و این در حالی است که ظرفیت ورودی به میزان ۵۰ درصد ظرفیت اسمی است لذا راندمان تولید کمتر از حد معمول است و شرکت به دنبال تکمیل فرایند تولید و تولید صنعتی تا پایان سال است.

شرکت به ازای هر سهم ۷۶ ریال تقسیم کرد.


 

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24