Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در امور چین با استقبال از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور چین، بر ضرورت شکل‌گیری یک معماری امنیتی جدید و بومی در منطقه تأکید کرد و گفت کشورهای منطقه باید آینده خود را با دستان خود رقم بزنند.

قالیباف: ایران از ایده چین برای معماری امنیتی جدید منطقه استقبال می‌کند

بورس24 : نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در امور چین با استقبال از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور چین، بر ضرورت شکل‌گیری یک معماری امنیتی جدید و بومی در منطقه تأکید کرد و گفت کشورهای منطقه باید آینده خود را با دستان خود رقم بزنند.

تأکید چین بر تقویت امنیت مشترک

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، جمعه شب ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ با استقبال از اظهارات اخیر شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: تأکید چین بر تقویت امنیت مشترک، بازتاب‌دهنده اصلی است که ایران نیز سال‌هاست بر آن تأکید داشته است.

وی تقویت امنیت مشترک را یکی از الزامات دستیابی به ثبات پایدار در منطقه دانست.

آینده منطقه در دستان کشورهای منطقه

قالیباف در ادامه تأکید کرد: کشورهای منطقه باید آینده خود را با دستان خود رقم بزنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ثبات واقعی تنها از طریق ایجاد یک معماری امنیتی جدید و بومی در منطقه امکان‌پذیر است.

ایران: برای معماری امنیتی جدید آماده‌ایم

قالیباف در پایان پیام خود با تأکید بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت در این مسیر نوشت: «ایران آماده است.»

این موضع بر نقش کشورهای منطقه در تأمین امنیت و ضرورت شکل‌گیری سازوکارهای بومی برای ایجاد ثبات پایدار در منطقه تأکید دارد.

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24