Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی از کاهش واردات جو در نیمه نخست سال خبر داد و اعلام کرد ایران از نظر سطح زیر کشت این محصول در رتبه هشتم و از نظر میزان تولید در جایگاه یازدهم جهان قرار دارد. به گفته مجید آنجفی، توسعه تولید بذر، معرفی ارقام متناسب با اقلیم‌های مختلف و اجرای مزارع مشارکتی از جمله اقدامات انجام‌شده برای تقویت بخش زراعت کشور است.

ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در کشت جو؛ واردات این محصول کاهش یافت

بورس24 : معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی از کاهش واردات جو در نیمه نخست سال خبر داد و اعلام کرد ایران از نظر سطح زیر کشت این محصول در رتبه هشتم و از نظر میزان تولید در جایگاه یازدهم جهان قرار دارد. به گفته مجید آنجفی، توسعه تولید بذر، معرفی ارقام متناسب با اقلیم‌های مختلف و اجرای مزارع مشارکتی از جمله اقدامات انجام‌شده برای تقویت بخش زراعت کشور است.

ایران در جایگاه هشتم کشت جو در جهان

مجید آنجفی، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه تولید جو گفت ایران هشتمین کشور جهان از نظر سطح زیر کشت و یازدهمین کشور تولیدکننده این محصول است.

او همچنین از کاهش واردات جو در شش‌ماهه نخست سال خبر داد و ورود بخش خصوصی به چرخه تولید بذر کشور را اقدامی مثبت ارزیابی کرد. به گفته آنجفی، افزایش سهم بخش خصوصی می‌تواند در توسعه این حوزه نقش داشته باشد.

معرفی ۱۶۹ رقم گندم و اجرای مزارع مشارکتی

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به دستاوردهای مراکز تحقیقاتی و بخش خصوصی اعلام کرد تاکنون ۱۶۹ رقم گندم متناسب با اقلیم‌های مختلف کشور معرفی شده است. این ارقام دارای ویژگی‌هایی مانند مقاومت به شوری، تحمل خشکی زودرس و بازدهی بالا هستند.

آنجفی همچنین با بیان اینکه ۷۴ رقم جو در کشور کشت می‌شود، به اجرای بیش از هزار مزرعه مشارکتی در مناطق مختلف کشور اشاره کرد که با روش‌های گوناگون انجام شده‌اند.

رشد کیفیت گندم و ابلاغ دستورالعمل‌های فنی

به گفته آنجفی، کیفیت گندم تولیدی کشور در سال زراعی گذشته و در شاخص‌های مختلف روند افزایشی داشته است. او میانگین پروتئین گندم تولید داخل را بیش از ۱۳ درصد اعلام کرد و از افزایش میزان گلوتن مرطوب نیز خبر داد.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در پایان گفت برنامه‌ها و دستورالعمل‌های فنی مربوط به محصولات پاییزه، با همکاری مؤسسات تحقیقاتی تدوین و به استان‌ها ابلاغ شده است.

منبع خبر: تجارت نیوز

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 314
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24