Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

معاون توسعه شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به احتمال اعمال محدودیت اینترنت در صورت تکرار جنگ یا ناآرامی اعلام کرد که سطح و نحوه این محدودیت‌ها مشخص نیست. به گفته وحید یزدانیان، با توجه به تأکید رئیس‌جمهور بر لزوم صدور دستور قطعی اینترنت از سوی وی، ممکن است نقش دولت و رئیس‌جمهور در تصمیم‌گیری‌های احتمالی آینده پررنگ‌تر شود.

اینترنت در صورت تکرار جنگ قطع می‌شود؟ پاسخ معاون وزیر ارتباطات

بورس24 : معاون توسعه شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به احتمال اعمال محدودیت اینترنت در صورت تکرار جنگ یا ناآرامی اعلام کرد که سطح و نحوه این محدودیت‌ها مشخص نیست. به گفته وحید یزدانیان، با توجه به تأکید رئیس‌جمهور بر لزوم صدور دستور قطعی اینترنت از سوی وی، ممکن است نقش دولت و رئیس‌جمهور در تصمیم‌گیری‌های احتمالی آینده پررنگ‌تر شود.

احتمال محدودیت اینترنت در شرایط جنگ یا ناآرامی

وحید یزدانیان، معاون توسعه شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پاسخ به پرسشی درباره احتمال قطع اینترنت در صورت تکرار جنگ و با توجه به تجربه‌های پیشین کشور در اعمال محدودیت‌های اینترنتی گفت پاسخ قطعی به این موضوع دشوار است؛ زیرا او در جایگاه تصمیم‌گیری درباره این مسئله قرار ندارد.

وی با بیان اینکه در شرایط جنگ یا ناآرامی احتمال ایجاد محدودیت در شبکه‌ها وجود دارد، اظهار کرد که از نظر شخصی، در صورت بروز چنین شرایطی احتمال اعمال محدودیت‌های ارتباطی مطرح خواهد بود.

سطح و نحوه محدودیت احتمالی مشخص نیست

معاون وزیر ارتباطات تأکید کرد که در صورت وقوع مجدد جنگ یا ناآرامی، احتمال قطع اینترنت وجود دارد، اما در حال حاضر مشخص نیست این محدودیت‌ها در چه سطحی اعمال شوند.

بر اساس اظهارات یزدانیان، هنوز نمی‌توان درباره گستره، نحوه یا میزان محدودیت احتمالی دسترسی به اینترنت در چنین شرایطی پیش‌بینی مشخصی ارائه کرد.

احتمال پررنگ‌تر شدن نقش رئیس‌جمهور در تصمیم‌گیری

یزدانیان در بخش دیگری از سخنان خود به تأکید رئیس‌جمهور درباره لزوم انجام قطع اینترنت صرفاً با دستور وی اشاره کرد و گفت یکی از تفاوت‌های احتمالی در شرایط آینده می‌تواند پررنگ‌تر شدن نقش رئیس‌جمهور در تصمیم‌گیری درباره محدودیت‌های اینترنتی باشد.

وی در پایان اظهار کرد که چه محدودیت اینترنتی اعمال شود و چه نشود، با توجه به تدابیر اتخاذشده، احتمال دارد نقش دولت و رئیس‌جمهور در این حوزه پررنگ‌تر شود.

منبع خبر: تجارت نیوز

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 314
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24