طبق برنامه قرار است، مراحل ساخت مجتمع پتروشیمی مرجان تا پایان سال 1394 اتمام یابد و در سال 95 مورد بهرهبرداری رسمی واقع شود.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی ساتا، عملیات ساخت، حمل و نصب اولین برج تقطیر طرح متانول پتروشیمی مرجان از اهواز به عسلویه انجام شد و طبق برنامه تنظیمی عملیات ساخت و نصب دو برج تقطیر بعدی این مجتمع نیز توسط پیمانکار داخلی با پیشرفت نهایی بیش از 80 درصد مراحل ساخت طی چند ماه آینده به اتمام خواهد رسید.
بر پایه این گزارش، طبق برنامه قرار است مراحل ساخت مجتمع پتروشیمی مرجان تا پایان سال 1394 اتمام یابد و در سال 95 مورد بهرهبرداری رسمی واقع شود.
شرکت سرمایهگذاری ساتا (شستان) 67 درصد از مالکیت سهام مرجان را در اختیار دارد و تا تا کنون افزون از 887 میلیارد ریال در این طرح سرمایهگذاری کرده است.
پتروشیمی مرجان مجری طرح متانول هفتم در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس عسلویه است. این طرح یکی از مهمترین طرحهای در دست اجرای پتروشیمی کشور در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در عسلویه است. ظرفیت تولیدی این واحد پتروشیمی سالانه یک میلیون و 650 هزار تن متانول خواهد بود.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.