Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

شعبه ۱۹ مجتمع قضایی شهید بهشتی، بانک ایران زمین را با شکایت شرکت توسعه تجارت بین الملل وابسته به بانک سپه به توقیف اموال محکوم کرد.
محمدرضا بوذری وکیل مدافع شرکت توسعه تجارت بین‌الملل در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم اظهارداشت: شعبه 19 مجتمع قضایی شهید بهشتی، بانک ایران زمین را با شکایت شرکت توسعه تجارت بین الملل وابسته به بانک سپه به توقیف اموال محکوم کرد.
وی ادامه داد: شرکت کشت و صنعت پرتو فدک از شرکت توسعه تجارت بین الملل که متعلق به بانک سپه و 100 درصد سرمایه آن دولتی است، در سال 90 کالایی را به مبلغ حدود 270 میلیارد تومان خریداری کرد و در قبال آن چک ارایه کرد که شرکت موکلم نپذیرفت.
وی توضیح داد: موسسه مالی اعتباری مولی‌الموحدین برای شرکت یاد شده ضمانت‌نامه صادر کرد که باز هم شرکت موکلم نپذیرفت و در نهایت بانک ایران زمین ضمانت‌نامه بانکی صادر می‌کند و مورد موافقت قرار می‌گیرد.
بوذری گفت: ضمانت‌نامه بانکی در واقع نوعی پول است و بانک صادر‌کننده ضمانت‌نامه باید بر اساس آئین‌نامه بانک مرکزی از طرف مقابل تضمین بگیرد. بانک ایران زمین باید از شرکت کشت و صنعت فدرک برای 270 میلیارد تومان، چیزی حدود 400 میلیارد تومان وثیقه می‌گرفت در صورتی که یک ریال هم وثیقه نگرفتند و همه چیز فقط روی کاغذ است و در عمل وثیقه‌ای نگرفتند.
وکیل مدافع شرکت توسعه تجارت بین الملل اضافه کرد: شرکت کشت و صنعت پرتو فدک 100 میلیارد از بدهی خود را می‌پردازد اما پس از آن به طور رسمی به شرکت توسعه تجارت بین‌الملل نامه می‌زند که نمی‌توانم بدهی خود را پرداخت کنم و به ضامنین من رجوع کنید.
بوذری یادآور شد: بر این اساس خرداد ماه سال گذشته، دعوایی را علیه بانک ایران زمین در شعبه 19 مجتمع قضایی شهید بهشتی به ریاست قاضی یازرلو مطرح کردیم و دادگاه، تیر 92 را برای دادرسی تعیین کرد. بعد از تعیین وقت دادرسی، 30 میلیارد از 170 میلیارد تومان باقی‌مانده را طی 10 تا 15 روز پرداخت کردند ونهایتا قرار بر این شد که تا آذر 92، همه بدهی به اضافه مبلغ خسارت تاخیر با توجه به شاخص بانک مرکزی پرداخت شود.
وکیل مدافع شرکت توسعه تجارت بین الملل اضافه کرد: این مبلغ تا آذر ماه سال گذشته پرداخت نشد و نهایتا گزارش اصلاحی صادر شد که طی 12 قسط اصل و فرع پول را بدهند و قرار بود چنانچه دو قسط متوالی یا سه قسط متناوب را ندادند، بقیه بدهی «حال» شود.
بوذری توضیح داد: نهایتا در این 12 قسط اصل پول را دادند و خسارت تاخیر باقی ماند که تا آذر ماه چیزی حدود 86 میلیارد تومان می‌شد. در نهایت روز چهارشنبه هفته گذشته دادگاه اجرائیه صادر کرد و قرار شد با مامور اجرای احکام اموال این بانک توقیف شود.
وی گفت: روز گذشته به همراه مامور اجرای احکام به ساختمان مرکزی بانک ایران زمین در خیابان میرداماد برای توقیف اموال مراجعه کردیم اما یک هفته مهلت خواستند و قرار است در صورت حل نشدن مشکل، روز شنبه هفته آینده برای اجرای حکم مراجعه کنیم.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24