Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

 امسال به دلیل سرمازدگی، تولید فندق در کشور نصف شده است و در پی افزایش تقاضای خرید برای ایام نوروز، قیمت این خشکبار افزایش یافته و مغز فندق به کیلویی 80 تا 100 هزار تومان رسیده است.

به گزارش ایسنا؛سالانه حدود 20 هزار تن فندق در کشور تولید می‌شود که به گفته علی محسنی، مدیر کل دفتر میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی، تولید این محصول در سال جاری به دلیل سرمازدگی به کمتر از 10 هزار تن رسیده است.

در این میان با توجه به قرار گرفتن در آستانه نوروز، قیمت فندق در صدر جدول خشکبار قرار گرفته و هر کیلوگرم فندق با پوست 50 تا 60 هزار تومان و هر کیلوگرم مغز فندق بسته به کیفیت آن بیش از 80 هزار تومان است.
این درحالی است که براساس اعلام مسئولان وزارت جهاد کشاورزی قیمت منطقی برای هر کیلوگرم فندق درجه یک نهایتا 30 هزار تومان و برای هر کیلوگرم مغز فندق درجه یک فرآوری شده نهایتا حدود 65 تا 70 هزار تومان است و بیش از آن سودجویی فروشندگان است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24