منابع امنیتی و رسانه ای فرانسه روز سه شنبه اعلام کردند که یک فروند هواپیمای مسافربری ایرباس از نوع ای -320 شرکت جرمن وینگز در کوه های آلپ در جنوب این کشور سقوط کرده است.
به گزارش ایرنا به نقل از رسانه های خبری، این هواپیما در مسیر بارسلون از اسپانیا به سمت دوسلدورف آلمان درحرکت بود که به هنگام رسیدن به کوههای آلپ در نزدیکی شهر دیگنه لس بینز (Digne-les-Bains) سقوط کرد.
بر اساس این گزارش خلبان یک ساعت پیش درپیامی (SOS) درخواست کمک کرده بود. تعداد سرنشینان این هواپیما 148 نفر شامل 142 مسافر ، دو خلبان و چهار خدمه عنوان شده است.
وزیر ترابری فرانسه گفت که هیچیک از 148 سرنشین هواپیمای ایرباس ای 320 (A320) آلمانی که در جنوب فرانسه سقوط کرده است، زنده نمانده اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس به نقل از مقام های هوانوردی غیرنظامی فرانسه، این هواپیما متعلق به شرکت جرمن وینگز از شرکت لوفت هانزا با 142 مسافر و 6 خدمه شامل 2 خلبان و 4 مهماندار در مسیر بارسلون اسپانیا به دوسلدورف آلمان، در کوه های آلپ فرانسه سقوط کرد.
ظرفیت این نوع هواپیما 150 تا 180 نفر است.
فرانسوا اولاند رییس جمهوری فرانسه در پی اعلام خبر سقوط این هواپیما، دریک نطق تلویزیونی با بازماندگان این سانحه هوایی و آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان و پادشاه اسپانیا ابراز همدردی کرد.
اولاند گفت که برنار کازنو وزیر کشور فرانسه به محل این حادثه اعزام شده است. رییس جمهوری فرانسه همچنین این حادثه را رخداد غم انگیز و ناگواری در خاک این کشور دانست.
گفتنی است، هنوز علت بروز این حادثه اعلام نشده است.
امام جمعه تهران : هیئت حاکمه آمریکا به هیچ وجه قابل اعتماد نیست/ خیابان، میدان و دیپلماسی در کنار هم هستند
حجت الاسلام ابوترافی فرد گفت: قدرت ثمره صبر خیابان، میدان و دیپلماسی...
مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس به تعویق افتاد/ تهران خواستار دریافت تضمینهایی درباره پایان یافتن درگیریها در لبنان شد
یک دیپلمات آگاه از روند رایزنیها اعلام کرد ایران پیش از بازگشت به مذا...
هشدار قالیباف به آمریکا؛ در صورت بدعهدی هیچ تردیدی در پاسخ کوبنده نداریم
رئیس مجلس در توئیتی نوشت: در صورت بدعهدی، پیمانشکنی و زیادهخواهی طرف...
حمله هوایی طالبان به پاکستان / کابل: مراکز داعش را هدف قرار دادیم
وزارت دفاع افغانستان در بیانیهای، اعلام کرد که نیروهای هوایی این کشور...
شهباز شریف: از طرف ملت پاکستان در مراسم تشییع آیتالله خامنهای شرکت خواهم کرد
نخستوزیر پاکستان امروز جمعه اعلام کرد که به دعوت جمهوری اسلامی ایران...
الجزیره: چرا توافق با ایران بیشتر شبیه پیروزی تهران است تا دستاوردی برای ترامپ؟
هنوز در محافل سیاسی، دیپلماتیک و رسانهای غرب پرسشهایی مطرح است که آی...
تداوم حملات اسرائیل به جنوب لبنان/ آمار شهدا اعلام شد
در پی حملات هوایی اسرائیل به شهرکهای الشرقیه، حاروف و کفرصیر در جنوب...
ونس: احتمالا افرادی در اسرائیل هستند که دوست دارند ایران را به لیبی تبدیل کنند، یعنی اساساً یک «دولت فرومانده» با ۹۰ میلیون نفر جمعیت/ تبدیل ایران به لیبی برای ایالات متحدهٔ آمریکا قطعا خوب نیست
جیدی ونس، معاون رئیسجمهور ایالات متحده می گوید که ایرانیها مثل یک ک...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.