Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

یک مسئول آمریکایی از احتمال توافق هسته‌ ای تا روز سه ‌شنبه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از ژنو، یک مسئول آمریکایی بامداد روز پنجشنبه و پس از ورود جان کری وزیر امور خارجه این کشور به لوزان لوئیس برای از سرگیری مذاکرات درباره برنامه هسته ‌ای ایران، اعلام کرد ممکن است تا روز سه‌شنبه توافقی در این زمینه حاصل شود.

جان کری وزیر خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه برای مذاکرات هسته ای ایران وارد سوییس شد.

همچنین یک مقام ارشد آمریکایی گفت آمریکا از قدرت ‌های جهانی می‌ خواهد پیش از 31 مارس، تفاهمی سیاسی با جزئیات مشخص با ایران منعقد کنند تا راه برای توافقی بلند مدت هموار شود.

وی همچنین تلویحا گفت واشنگتن ممکن است، درباره چارچوب این توافق انعطاف نشان دهد.

این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا که در هواپیمای جان کری وزیر خارجه آمریکا عازم دور تازه‌ای از گفتگوهای هسته ‌ای در لوزان سوئیس با محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران بود در گفتگو با خبرنگاران گفت: آمریکا برای تکمیل توافق صرفا به خاطر ضرب‌ الاجل موجود عجله نخواهد کرد.

وی گفت هر گونه توافق بر سر چارچوب توافق هسته ‌ای باید وجوه اصلی توافق هسته ‌ای با ایران را در نظر بگیرد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24