رییس هیات عامل ایمیدرو از برنامه این سازمان برای انجام فعالیت های اکتشافی در مناطق غربی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران( ایمیدرو)، مهدی کرباسیان که درباره برنامه های اکتشافی سال جدید سخن می گفت تصریح کرد: در سال 94 عملیات اکتشاف معادن در استان های کردستان، زنجان و آذربایجان شرقی انجام می شود.
وی در گفت و گویی با هفته نامه تجارت فردا خاطر نشان کرد: وزارت صنعت معدن و تجارت نیز مجوز انجام فعالیت های اکتشافی در این مناطق را صادر کرده است.
کرباسیان یادآور شد: سال 93 فعالیت اکتشافی همچون ژئوفیزیک هوایی در نیمه شرقی کشور و در استان های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و شرق اصفهان انجام شد.
به گفته وی سال 93 تنها در منطقه سنگان 12هزار کیلومتر مربع فعالیت های اکتشافی انجام شد و بودجه صرف شده در این ناحیه معدنی به 80میلیارد ریال رسید.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت به اثرات اولیه برنامه اکتشافی ایمیدرو اشاره کرد و گفت: گزارش های اولیه پیش روی ما نشان می دهد که حداقل یک معدن بزرگ سنگ آهن در منطقه سنگان کشف خواهد شد.
وی یادآور شد: در سال های گذشته تنها یک هفتم از مساحت کشور تحت طرح های اکتشافی قرار گرفته در حالی که توانمندی های معدنی کشور بیش از ارقامی است که هم اکنون به آن ها اشاره می شود.
کرباسیان تصریح کرد: با اتمام برنامه اکشافی جدید (که از زمستان سال 92 آغاز شده و به مدت 3 سال ادامه خواهد یافت)احتمال اینکه در سال های آینده واردکننده سنگ آهن شویم کمرنگ می شود.
چک رمزدار از مهرماه حذف میشود؛ جایگزینی با چک تضمینشده
بانک مرکزی در راستای اجرای برنامه جایگزینی چکهای رمزدار با چکهای تضم...
مرکز مبادله: نرخ اسکناس بانکها با نرخ حواله یکسان نیست
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد نرخ فروش اسکناس ارز در ش...
چطور با سرمایهگذاریهای کوچک میلیاردر شویم؟
خیلی از ما وقتی به گذشته نگاه میکنیم، یک حسرت بزرگ در دلمان میماند:...
عرضه اولیه «سمهریز» با قیمت ۲۱ هزار و ۸۳۶ ریال در فرابورس
دهمین عرضه اولیه فرابورس ایران در سال ۱۴۰۵، امروز چهارم شهریورماه با ع...
مدیر مجتمع فجر انرژی: پایداری تولید در منطقه ویژه پتروشیمی، در گرو تحویل برق قراردادی و رفع محدودیتهای شبکه است
مدیر مجتمع شرکت فجر انرژی خلیجفارس با تشریح اقدامات این شرکت برای تأم...
مدیرعامل گروه مدیریت سرمایهگذاری امید: بازار سرمایه در ۲ سال فعالیت دولت چهاردهم، از نظر ارزش بازار، حجم مبادلات، تعداد نهادها و تأمین مالی، توسعه یافته است
مدیرعامل شرکت گروه مدیریت سرمایهگذاری امید با اشاره به کارنامه بازار...
نفوذ بیشتر وزیر اقتصاد در بورس؛ علی ابراهیم نژاد عضو شورای بورس شد
علی ابراهیم نژاد به عنوان عضو شورای بورس معرفی شد.
«خگلپا» به زودی عرضه اولیه می شود / مدیرعامل: ایرانخودرو و سایپا مشتریان اصلی ما هستند
نخستین نشست خبری عرضه اولیه سهام شرکت فنرسازی زر گلپایگان با تشریح آخر...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.