سازمان خصوصی سازی از ابتدای امسال تا 14 فروردین هیچ سهمی را نه تنها در بورس اوراق بهادار بلکه از سایر روش ها به فروش نرسانده است.
به گزارش خبرنگار بورس24 ؛ بر اساس آمار منتشر شده، سازمان خصوصی سازی از ابتدای امسال تا 14 فروردین هیچ سهمی را نه تنها در بورس اوراق بهادار بلکه از سایر روشها به فروش نرسانده است و این اتفاق در حالی رقم می خورد که بنظر می رسد در هفته گذشته با توجه به رونق بورس، این سازمان اقدام به عرضه تدریجی سهام در بازار کرده باشد که تاکنون آماری در این خصوص منتشر نشده است.
این گمانه زدنی در حالی محتمل به نظر می رسد که در پاییز و زمستان سال 92 با توجه به رونق بازار سرمایه و جریان ورود نقدینگی بالا به بورس، سازمان خصوصی سازی در صف های خرید اقدام به عرضه های چند میلیونی می کرد که بعدها از این اقدام به عنوان یکی از دلایل افت شدید شاخص بورس و قیمتها در بازار سرمایه یاد شد.
افزون بر این؛ نگاهی به آمار واگذاریهای سازمان خصوصی سازی در سال گذشته نشان از فروش 47 هزار و 738 میلیارد ریال سهم دولتی دارد که از این میزان 2997 میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار واگذار شده است.
با این حال اما آمار شرکت بورس اوراق بهادار در تناقضی آشکار حکایت از این دارد که در سالی که گذشت تعداد 2 میلیارد و 420 میلیون سهم دولتی به ارزش 9612 میلیارد ریال توسط سازمان خصوصی سازی در بورس اوراق بهادار فروخته شده است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.