Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

بازار از آذر ماه 93 در انتظار توافق هسته ای بود به همین دلیل با این توافق غریبه نبود و به این دلیل که بازار از قبل، از این توافق خبر دار نشده بود، به استقبال هم نرفته بود و پس از توافق، روند افزایشی را آغاز کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، همایون دارابی، کارشناس بازار سرمایه، در خصوص روند حرکتی بازار پس از توافق سوییس اعلام داشت: پس از اعلام توافق اولیه در لوزان سوئیس، نقدینگی های آماده وارد بازار شد و برآوردها نشان دهنده این است که در هفته گذشته کاری تنها طی دو روز معاملاتی 1000 میلیارد تومان صف خرید در بازار به ثبت رسیده است.
وی در ادامه افزود: به نظر می رسد تقاضای بالقوه 3 هزار میلیارد تومانی وارد بازار شده است و بازدهی مناسبی را برای بازار به ارمغان آورده است.
دارابی در این خصوص ادامه داد: به نظر می رسد این تفاهم، ریسک را از کل اقتصاد کشور حذف کرده است و زمانی که ریسک از اقتصاد کسر شود انتظارات دراز مدت در بازار سرمایه توجیه پذیر می شود.
وی گفت: با سرمایه گذاری بلند مدت، سهامداران می توانند برای یک بازدهی کمتر، مدت زمان بیشتری صبر کنند یا به اصطلاح P/E بالاتری را متحمل شوند.
دارابی افزود: قیمت ها در آخرین روزهای سال 93 در کمترین میزان معامله شد و هم اکنون پتانسیل مناسبی برای افزایش وجود دارد و هم اکنون سهام صنایع مختلف در بازار در حال رشد منطقی هستند.
این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اشاره داشت: صنایعی که پس از توافق سوئیس، با رشد و بازدهی بیشتری همراه خواهند بود صنعت بانکداری، صنایع خودروسازی، تجهیزات و شرکت های بیمه ای خواهند بود.
وی در این خصوص تصریح داشت: البته بانک مرکزی شرایطی در بازار ارز فراهم کرد که موجب شد نقدینگی از این بازار به سمت بازار سرمایه منتقل شود و شرکت های صادراتی نیز بتوانند برای فعالیت های تجاری خود برنامه ریزی کنند.
دارابی در پایان با توصیه ای به سهامداران تأکید کرد: عموما به تمامی سهامداران، چه سهامداران با تجربه و چه سهامداران تازه وارد پیشنهاد می کنم با مطالعه دقیق وارد بازار سرمایه شوند، البته در حال حاضر به دلیل کاهش قیمت سهام در سال 93، ریسک خاصی متوجه بازار سرمایه نیست اما باز هم توصیه می کنم از رفتار هیجانی پرهیز کنند و به سهامداران تازه وارد توصیه می کنم از صندوق های سرمایه گذاری و مشاوران در این زمینه استفاده کنند تا دستخوش زیان نشوند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24