Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

 اگر چه هنوز هیچ اطلاع رسانی رسمی در مورد ویژگی‌های مدل بعدی آیفون به عمل نیامده، اما بازار شایعات در این زمینه داغ است.

به گزارش استریت وایز، گفته می شود اپل برای عقب نماندن از رقبا قصد دارد امکانات زیادی را به این گوشی بیفزاید و لذا باید در انتظار به بازار آمدن یک محصول انقلابی باشیم.
یکی از شایعات این است که اپل قصد دارد از آلیاژ فلزی که برای استفاده در ساعت اپل ابداع کرده در گوشی هوشمند جدیدش استفاده کند. بنابراین بدنه آیفون جدید تا 60 درصد مستحکم تر از آیفون فعلی است. همچنین نمایشگر ضد خش مقاوم تازه ای برای آیفون 7 در نظر گرفته شده است.
همچنین بسیاری از قابلیت های آیفون 7 از طریق خدمات Force Touch قابل دسترس خواهد بود. با این کار استفاده از دست و لمس نمایشگر برای اجرای برنامه ها و خدمات مختلف به حداقل می رسد. حتی ممکن است تنها دکمه موجود در گوشی آیفون هم به همین علت حذف شود و این گوشی تنها شامل یک نمایشگر بزرگ باشد. به همین منظور حسگرهایی به آیفون اضافه می شود که با درک تفاوت میزان فشار وارده به نمایشگر گوشی اجرای فرامین متفاوتی را ممکن می کنند. این احتمال وجود دارد که آیفون 7 با دو نمایشگر 4.7 و 5.5 اینچی عرضه شود.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، برخی منابع خبری می گویند آیفون 7 با دو گیگابایت رم عرضه شده و پردازنده A9 با همکاری سامسونگ در آن نصب خواهد شد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24