Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

وزیر نفت با تأکید بر اینکه با واگذاری شرکت پشتیبانی ساخت و تهیه کالای نفت به شدت مخالف است گفت: انحلال این شرکت تصمیم وزارت نفت نبوده است.

به گزارش شانا، بیژن نامدار زنگنه درباره انحلال شرکت پشتیبانی ساخت و تهیه کالای نفت تهران گفت: از ابتدا قرار بود شرکت پشتیبانی ساخت و تهیه کالای نفت تهران واگذار شود اما وزارت اقتصاد پذیرفت به جای واگذارکردن آن که عملی نبود، این شرکت به مدیریتی در شرکت ملی نفت ایران تبدیل و سپس این شرکت منحل شود.
وی با تأکید بر اینکه با واگذاری شرکت پشتیبانی ساخت و تهیه کالای نفت تهران به شدت مخالفت کردیم گفت: انحلال این شرکت تصمیم سازمان خصوصی سازی و وزارت اقتصاد بوده است.
وزارت نفت درباره واکنش منفی نمایندگان مجلس درباره خروج شرکتهای نفتی از لیست واگذاری اظهار کرد: دوشنبه هفته جاری با حضور در کمیسیون اقتصادی اصل ٤٤ مجلس توضیحاتی در این باره داده شد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24