Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

 رئیس جمهور با بیان اینکه رونق در بخش مسکن، رونق در بخش‌های مختلف دیگر صنعت را نیز به دنبال خواهد داشت گفت: با گام بزرگی که دولت در افزایش تسهیلات مسکن برداشته شاهد تحرک در این بخش خواهیم بود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حسن روحانی در جریان سفر استانی دولت به استان آذربایجان شرقی در نشست با سرمایه گذاران تبریز به بخش مسکن اشاره کرد و گفت: یکی از حوزه‌هایی که رکود داشت حوزه مسکن بود که در پروژه‌های دیگر می‌توانند رونق ایجاد کند.

وی با بیان اینکه اگر در بخش مسکن رونق ایجاد کنیم در بخش‌های مختلف نیز رونق ایجاد می‌شود ادامه داد: 70 گروه صنعتی مانند بخش‌های مختلف مهندسی، انواع مصالح، معادن و غیره با حوزه مسکن در ارتباط است؛ لذا مسکن تحول بزرگی را می‌تواند در اقتصاد کشور ایجاد کند.

روحانی به افزایش تسهیلات اخیر برای خرید مسکن اشاره کرد و افزود: اخیرا قدم بزرگی توسط دولت برداشته شد و جلسات مختلفی در شورای پول و اعتبار نیز در این زمینه برگزار شد تا میزان تسهیلات برای خانه اولی‌ها افزایش یابد که این موضوع هم از نظر اجتماعی و هم از نظر اقتصادی حائز اهمیت است.

رئیس جمهور گفت: در زمینه افزایش تسهیلات مسکن اعتبارات لازم را در اختیار بانک مرکزی قرار دادیم و بعد از بررسی در جلسات مختلف شورای پول و اعتبار، میزان تسهیلات مسکن نسبت به رقم گذشته افزایش یافت تا تحرکی را در بخش مسکن ایجاد کند.

وی با بیان اینکه میزان تسهیلات برای تهران 80 میلیون تومان، برای شهرهای با جمعیت بیش از 200 هزار نفر 60 میلیون تومان و سایر مناطق شهر 40 میلیون تومان تعیین شده است گفت: این افزایش تسهیلات می تواند اقدامی برای تحرک در بخش مسکن باشد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24