Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

 مدیر اداره استاندارد استان تهران از توقیف بیش از 97 هزار بطری آبلیمو و 14 هزار عدد انواع آبمیوه طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: پروانه استاندارد سه واحد تولیدی متخلف با نام‌های تجاری "شط"، "دستچین" و "حاسب" باطل شد.

به گزارش ایسنا؛مسلم بیات با تاکید بر نظارت جدی بازرسان استاندارد بر روند تولید و توزیع فرآورده‌های غذایی مشمول استاندارد اجباری گفت: در دو سال گذشته، بازرسان و کارشناسان استاندارد، مطابق روال و برنامه‌ها، از مراکز عرضه و تولید آبمیوه و آبلیمو در استان بازرسی کردند و در پی آن نمونه‌گیری انجام داده‌اند.

وی در خصوص نظارت بر تولید آبلیمو اظهار کرد: در بازرسی‌های کارشناسان استاندارد، سه واحد تولیدی به دلیل مغایرت نتایج آزمون نمونه‌ها با استاندارد‌های ملی و در نتیجه پایین‌بودن کیفیت، پروانه استاندارد‌شان ابطال شد. همچنین از مجموع 29 نمونه گرفته شده از بازار استان، هشت نمونه در آزمون نتیجه مردود داشتند.

بیات افزود: براساس این گزارش، تنها دو مورد از نمونه‌های مردود مربوط به استان تهران بوده که متعاقب آن، اقدامات قانونی لازم انجام شد.

مدیر اداره استاندارد استان تهران در خصوص آبیموه‌ها نیز گفت: در طرح اجرای هماهنگ استاندارد طی دو سال اخیر هشت واحد متخلف پروانه استانداردشان ابطال شد.

به گفته وی از 47 نمونه گرفته شده از بازار، تنها یک نمونه در نتایج آزمون مردود شد و حدود 14 هزار عدد انواع آبمیوه غیراستاندارد و بدون مجوز توقیف و جمع‌آوری شد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24