Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

رئیس اداره نظارت بر ناشران بورسی سازمان بورس از احتمال انتشار گزارش شفاف‌سازی 5 شرکت پالایشی در بعد از ظهر امروز شنبه خبر داد و گفت: شرکت‌های پالایشی ظهر امروز در جلسه‌ای با پالایش و پخش ابهامات خود را شفاف‌سازی خواهند کرد.

محمدرضا معتمد رئیس اداره نظارت بر ناشران بورسی سازمان بورس در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاری فارس، عنوان کرد: با توجه به اثر با اهمیت اعلامیه صورت حساب یارانه و فرآورده‌های نفتی از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی به شرکت‌های پالایشی نماد معاملاتی 5 شرکت پالایشی در روز چهارشنبه هفته گذشته متوقف شد.
معتمد افزود: بر این اساس به لحاظ اثر با اهمیتی که این اعلامیه بر روی سود دوره مالی 93، بر جای می‌گذارد و ابهام‌هایی که می‌تواند در آینده سود و زیان این شرکت‌ها را تحت تاثیر قرار دهند، نمادهای معاملاتی پالایشی را با توقف مواجه کرده است.
وی افزود: در حال حاضر سازمان بورس در انتظار نتیجه جلسه‌ای است که امروز ظهر مدیران شرکت‌های پالایشی با شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی به منظور مشخص شدن ابهام‌ها خواهند داشت. در صورت اعلام نتیجه این جلسه چنانچه شرکت‌های پالایشی به طور مستقیم اقدام به شفاف‌سازی گزارش‌های مالی خود کنند، نمادهای معاملاتی این گروه آماده بازگشایی خواهند شد، در غیر این صورت سازمان بورس به طور مستقیم با انتشار اعلامیه شفاف‌سازی اقدام به بازگشایی نماد معاملاتی پالایشی‌ها پس از حصول نتیجه جلسه امروز خواهد کرد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24