Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

 رئیس کمیته ترانزیت راه‌آهن در حاشیه اجلاس کمیسیون مشترک ایران و ازبکستان، با وزیر اقتصاد سرمایه‌گذاری خارجی ازبکستان دیدار و آمادگی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران را برای افزایش حمل و نقل ریلی و توسعه ترانزیت بارهای ازبکستان اعلام کرد.

‌به گزارش روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران‌ ‌رئیس کمیته ترانزیت راه‌آهن درخصوص دیدار با «غنی اوف» وزیر اقتصاد و سرمایه‌گذاری خارجی ازبکستان بیان کرد: دراین جلسه در مورد راهکارهای استفاده بهینه از ظرفیت های ریلی مسیر ایران جهت انتقال بارهای ازبکستان از جمله ترانزیت پنبه و کود شیمیایی تبادل نظر شد.
غراوی افزود: همچنین در این مذاکرات جهت توسعه و افزایش حمل و نقل ترانزیت پنبه به میزان 400 هزار تن و انواع کود به میزان 300 هزار تن در سال جاری توافق و طرفین در مورد افزایش ترانزیت کود تا سقف یک میلیون تن در سال‌های پیش رو تاکید کردند.
عضو هیئت مدیره ‌راه‌‌‌آهن گفت: در نتیجه این مذاکرات اقدامات عملی از سوی راه‌آهن ازبکستان درحال انجام است به گونه‌ای که در روزهای اخیر شاهد افزایش حمل کود در حجم بالایی به ایران هستیم و از ابتدای سال تا به امروز در حدود 60 هزار تن کود به بندرعباس ترانزیت شده است.
بنابراین گزارش غراوی که به همراه هیئت ایرانی در معیت وزیر صنعت، معدن و تجارت‌ عازم ازبکستان شده بود در حاشیه اجلاس کمیسیون مشترک ایران و ازبکستان ‌علاوه بر انجام نشست جداگانه با «غنی اوف« وزیر اقتصاد و سرمایه‌گذاری خارجی ازبکستان در جلسه مشترک با شرکت‌های بخش خصوصی ریلی - جاده‌ای و بازرگانان حضور یافته و به سوالات و مشکلات بخش خصوصی در ارتباط با راه‌آهن و امور ریلی پاسخ داد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24