فدریکا موگرینی با بیان اینکه عزم جدی در رهبر عالی، رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه ایران برای شروع فصل جدیدی در روابط با کشورهای منطقه مشاهده می شود، گفت: ایران و اروپا به دلیل تمدن سازی تاریخی شان می دانند که چطور باید از مدنیت محافظت کنند. من ازطرف 28 کشور اروپا و بسیار محکم خواستار رابطه هستم.
به گزارش «انتخاب»، «ظریف» در آغاز نشست مشترک خبری با موگرینی گفت: ما دارای روابط گسترده ای هستیم و با عبور از بحران، به وسیله توافق وارد مرحله جدیدی شدیم.
وی با بیان اینکه ما با اتحادیه اروپا با عبور از بحران بی دلیلی که به وجود آمده است، به بحران پایان می دهیم، افزود: در سفری که خانم «موگرینی» داشتند، گفتوگوهای خوبی درباره «برجام» و آینده روابط ایران و اتحادیه اروپا انجام شد.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان تصریح کرد: تصمیماتی در حمایت از برنامه جامع اقدام مشترک، اقدامات دو طرف، همکاری ایران و آژانس، حل و فصل موضوعات باقی مانده و لغو تحریم ها در روز اجرای توافق گرفته شده است و توافق کردیم که دور جدید گفتوگوها میان ایران و اتحادیه اروپا آغاز شود. این گفتوگوها در آینده ای نزدیک در سطح معاونان وزیر امورخارجه و معاون خانم «موگرینی» آغاز می شود و به تدریج در سطح وزیران ادامه خواهد یافت.
وی ابراز امیدواری کرد که همکاری هایی در زمینه انرژی، حملو نقل، تجارت، حقوق بشر، محیط زیست و مواد مخدر میان ایران و اتحادیه اروپا آغاز شود.
«ظریف» تصریح کرد: در این دیدار درباره موضوعات منطقهای و بحرانهایی که در منطقه شکل گرفته است و برای ایران، جهان و منطقه خطراتی بهوجود آورده است، صحبت هایی شد.
وی افزود: افراط گرایی و ترویج خشونت نگرانی مشترک ایران و اروپاست که برای رفع آن گفتوگوهایی انجام شده است.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.