Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

 درحالی که اخبار غیر رسمی خبر از معرفی مجید صفدری به عنوان مدیر عامل بیمه ما را نوید می داد ، شنیده های جدید خبری بعد از گذشت قریب به یک ماه اذعان دارد که داستان بیمه ما در این زمینه ادامه دارد .

به گزارش ایران و جهان ، در حالی که برخی منابع خبری چندی پیش اعلام کردند که مجید صفدری ،عضو هیأت مدیره و معاون توسعه بازار بیمه ایران معین برای مسئولیت مدیریت عامل بیمه ما به بیمه مرکزی معرفی شده تا صلاحیتش مورد تائید قرار گیرد، شنیده ها حاکی از آن بعد از حدود یک ماه بررسی صلاحیت وی مورد تائید بیمه مرکزی قرار نگرفته است و بدین ترتیب بیمه ما باید در پی گزینه های جدیدی برای خود باشد .
لازم به اشاره است که آئین نامه 90 که به تازگی به تصویب شورای عالی بیمه رسیده است "نحوه احراز صلاحیت حرفه ای كاركنان كلیدی و عملیاتی مؤسسات بیمه را مشخص کرده است .

در ماده 5 این آئین نامه آمده بیمه مركزی حداكثر ظرف مدت ۳۰ روز پس از تاریخ تكمیل مدارك، در خصوص صلاحیت حرفه‌ای فرد پیشنهادی اعلام نظر خواهد نمود. بیمه مركزی مدارك مورد نیاز برای بررسی صلاحیت حرفه ای تعیین و در پایگاه اطلاع رسانی خود منتشر خواهد كرد. بنابراین با توجه به اینکه گزینه بیمه ما حوالی 20 تیرماه به بیمه مرکزی معرفی شد، مهلت قانونی بررسی صلاحیت این فرد نیز به پایان رسیده است.

اما بررسی جزئیات آئین نامه نشان می دهد که مدیر عامل شرکت بیمه ای باید رشته تحصیلی مرتبط در زمینه های بیمه، آماربیمه، اقتصاد، مدیریت، حقوق، حسابداری، مالی، مهندسی صنایع و فناوری اطلاعات و گرایش‌های مربوط به این رشته‌ها را داشته باشد و ۱۰ سال تجربه مدیریتی كه حداقل نیمی از آن تجربه بیمه ای باشد را نیز داشته باشد .

در ماده ۱۲این آئین نامه آمده، مسئولیت حسن اجرای تكالیف مؤسسه بیمه مصرح در این آیین نامه در خصوص كاركنان كلیدی و كاركنان عملیاتی با مدیر عامل و در خصوص مدیر عامل با هیات مدیره مؤسسه بیمه است. مدیر عامل یا هیات مدیره حسب مورد در مقابل مؤسسه بیمه یا اشخاص ثالث نسبت به تخلف از مقررات این آیین­ نامه و جبران خسارات وارده مسئول است.
همین قانون در ماده 10 اذعان دارد که مؤسسه بیمه موظف است حداكثر ظرف مدت ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ لغو تاییدیه صلاحیت حرفه‌ای هر یك از كاركنان كلیدی، نسبت به معرفی فرد جایگزین اقدام نماید. در دوره مذكور مسئولیت سمت­ های بلاتصدی حسب مورد به عهده مدیرعامل، معاون فنی یا یكی از اعضای هیات مدیره مؤسسه بیمه خواهد بود. در هر حال چنانچه مؤسسه بیمه به هر علت ظرف مدت ۶۰ روز نسبت به معرفی فرد جایگزین واجد شرایط در یكی از سمت­های كاركنان كلیدی اقدام ننماید، بیمه مركزی می تواند در اجرای قانون تأسیس بیمه مركزی ایران و بیمه‎گری، موضوع را همراه با پیشنهاد مشخص در شورای‌عالی‌بیمه مطرح کند.
بر این اساس بیمه ما تنها 30 روز مهلت دارد تا گزینه بعدی خود را به بیمه مرکزی معرفی کند.
لازم به اشاره است پیش از این اخلاقی نیز به عنوان سرپرست بیمه مابه بیمه مركزی معرفی شده بود كه مورد تائید قرار نگرفت چراكه بعد از مدیر عامل بر اساس ائین نامه٤٠ مسئولیت ها متوجه رئیس هیات مدیره است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24