مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی به مردم اطمینان داد هدف از اجرای قانون اصلاح مالیات های مستقیم، سرک کشیدن به حساب های سپرده گذاران نیست بلکه قانونگذار و دولت به دنبال ایجاد شفافیت بیشتر فعالیتهای اقتصادی در کشور است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید علی اصغر میرمحمدصادقی مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی در گفت و گوی ویژه خبری گفت: برای کمک به ایجاد این شفافیت ، مجلس شورای اسلامی دستیابی به یک نظام یکپارچه مالیاتی را لازم دانسته تا بر اساس آن تمام دستگاه های دولتی ، غیردولتی ، نهادهای عمومی و بانک ها اطلاعات لازم را به سازمان امور مالیاتی ارائه کنند.
به گفته وی گردش مالی، حساب بدهی ، حساب سپرده ، حساب تسهیلاتی، گشایش اعتبار اسنادی و ضمانت نامه های مربوط به افراد حقیقی و حقوقی مودیان مالیاتی توسط بانک مرکزی در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می گیرد.
وی با تاکید بر اینکه ارائه این اطلاعات به سازمان امور مالیاتی مشکلی ایجاد نمی کند، اظهار داشت: مهمترین موضوع در نظام بانکی اصل محرمانه بودن اطلاعات حساب بانکی اشخاص و افرادی است که نزد بانک ها حساب دارند یا تسهیلات دریافت کرده اند که این اصل محرمانه بودن به هیچ وجه نباید خدشه دار شود.
میرمحمد صادقی با بیان اینکه هدف از این تبادل اطلاعات، راستی آزمایی اظهار نامه های مالیاتی است ، گفت: با تفاهمی که با وزارت اقتصاد و دارایی در زمینه تبادل اطلاعات انجام شده است ، این اطلاعات در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می گیرد تا از صحت و سقم اظهار نامه های مودیان اطمینان حاصل کنند و مردم مطمئن باشند که اطلاعات حسابهای آنها محرمانه خواهد ماند.
مدیرکل اعتبارات با اشاره به سامانه اطلاعاتی موجود در بانک مرکزی گفت: کلیه بانک ها موظفند قبل از اعطای تسهیلات، در خصوص اطلاعات بانکی فرد تسهیلات گیرنده، به ویژه در بحث مطالبات معوق ، از بانک مرکزی استعلام کنند.
در این گفت و گوی تلویزیونی، پناهی قائم مقام رییس سازمان امور مالیاتی نیز حضور داشت و تاکید کرد: به موجب قانون،سپرده گذاران نزد بانک ها و موسسات مالی و اعتباری مجاز از هرگونه مالیات معاف هستند.
عرضه اولیه «سمهریز»؛ گامی تازه در مسیر توسعه
مدیرعامل سیمان تجارت مهریز با اشاره به برنامه عرضه اولیه شرکت اظهار کر...
بازگشت اوراق نفتی به بورس انرژی؛ دولت بهدنبال تأمین مالی از نفت
مدیرعامل بورس انرژی ایران از بازگشت اوراق مبتنی بر نفت به این بازار خب...
سند اشتهای ریسک؛ گامی برای تصمیمگیری پایدار در پالایش نفت اصفهان
پالایش نفت اصفهان با تصویب «سند اشتهای ریسک» در هیئتمدیره، چارچوب مشخ...
فولاد خوزستان، فجر و مبین در انتظار بازگشایی نمادها | مجوز عرضه سهام دیجیکالا و یک پیامرسان داخلی در بورس صادر شد
مدیرعامل بورس تهران از دریافت مجوزهای لازم برای عرضه سهام یک پیامرسان...
«تابان» در آستانه بزرگترین عرضه اولیه؛ ارزشگذاری ۹۶۵ همتی، پروژههای ۷ میلیارد دلاری و بیمه سهام ۴۰ درصدی
مراسم معارفه هلدینگ پتروشیمی تابان فردا برای ورود به بورس تهران، عصر د...
مدیرعامل تاپیکو در جمع اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس عنوان کرد: سود ۶۴ درصدی هلدینگ تاپیکو در سایه جنگ
مدیرعامل هلدینگ تاپیکو در جمع اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس در محل پالایش...
فراهم شدن امکان دریافت برخط گزارشهای معاملات و نقل و انتقالات سهام، در داشبورد «دارا»
سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار از پیادهسازی و آغاز بهرهبرداری از قاب...
«ولاعتماد»؛ لیزینگ تازهنفس با ظرفیت رشد
شرکت واسپاری عصر اعتماد با نام تجاری «لیزینگ اعتماد» از جمله شرکتهای...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.