اگر بخواهیم معیاری برای محاسبه و شمارش مسن ترین مردان لیگ برتر انتخاب کنیم، متولدان دهه 50 یا بازماندگان این دهه که امسال، جوان ترین آنها 35 ساله می شود، گزینه های معقولی را در جدول مشخص می سازد.
به گزارش ورزش سه این افراد سر جمع 8.850 میلیارد برای تیم هایشان آب خورده اند، به این ارقام اتومبیل هایی که سایپا، افزون بر مبلغ قرارداد به ابراهیم صادقی، جواد نکونام و مجید ایوبی داده بیفزایید و با مبلغ 45 میلیون تومان برای هر بازی محرم نویدکیا جم کنید تا معلوم شود این رقم نزدیک 10 میلیارد است. چون قیمت دقیق اتومبیل های سایپایی ها و تعداد بازی های محرم نویدکیا کاملا مشخص نیست این مبلغ را تقریبی در نظر می گیریم.
1. رضا عنایتی: متولد اول اردیبهشت 1355 است، 39 سال و 4 ماه سن دارد. او قرارداد 300 میلیونی با سیاه جامگان دارد.
2. مجتبی ترشیز حاجی کلایی: متولد 6 فروردین 1357 است، 37 سال و 5 ماه سن دارد و قراردادش با گسترش فولاد 120 میلیون است. او در جدول ارزان ترین پیرمردان لیگ برتر در رده دوم است.
3. مهدی رجب زاده: متولد اول تیر 1357 است. 37 سال و 2 ماه دارد و با ذوب آهن قرارداد 900 میلیونی دارد.
4. ابراهیم صادقی سنجابی: متولد 15 بهمن 57 است، 36 سال و 7 ماه دارد. 400 میلیون به اضافه یک یا 2 اتومبیل سراتو از سایپا گرفته است.
5. محسن بنگر: متولد 15 تیر 1358 است. 36 سال و 2 ماه دارد. 950 میلیون از پرسپولیس در لیگ امسال دریافت داشته است.
6. مرتضی اسدی: متولد 5 اسفند 1358 ا ست و 35 سال و 6 ماه سن دارد. او از تیم فوتبال گسترش فولاد قرارداد 650 میلیونی دارد.
7. غلامعباس آشوبی(فرزاد): متولد 27 فروردین 1359 است. 35 سال و 5 ماه سن دارد و با استقلال اهواز قراردادی به مبلغ 300 میلیون تومان دارد.
8. سیدمهدی رحمتی اسکویی: متولد 7 تیر 1359 است. 35 سال و 2 ماه دارد. شناسنامه سابقش در سازمان لیگ، او را متولد سال 61 نشان می داد. قرارداد رحمتی با استقلال یک میلیارد و 200 میلیون است تا او، در کنار عقیلی گرانترین مردان لیگ باشند.
9. پژمان نوری: متولد 23 تیر 59 است. 35 سال و 2 ماه دارد. قرارداد او با ملونا 200 میلیونی است.
10. رحمان احمدی: متولد 8 مرداد 59 است، 35 سال و 40 روز سن دارد و قراردادش با سپاهان 800 میلیونی است.
11. جواد نکونام: متولد 15 شهریور 59 است و 35 سال دارد. 600 میلیون به همراه 3 اتومبیل کیا سراتو از سایپا گرفته است.
12. مجید ایوبی: متولد 30 شهریور 59 است، 2 هفته دیگر 35 ساله می شود. 400 میلیون و یک اتومبیل سراتو از سایپا گرفته است.
13. محرم نویدکیا: متولد 10 آبان 59 است. او هم مثل مهدی رحمتی سابقه داشتن شناسنامه با تاریخ تولد 61 را دارد. قرارداد نویدکیا جالب است. 45 میلیون برای هر بازی او 34 سال و 10 ماه دارد.
14. کاظم برجلو: متولد اول آذر 59 است، 34 سال و 10 ماه دارد و با دریافت 100 میلیون از راهآهن از همه ارزان تر است.
15. سید هادی عقیلی انور: متولد 25 دی 59 است، 34 سال و 8 ماه دارد و با گرفتن 1.200 میلیارد از سپاهان همراه رحمتی گرانترین پیرمردهای لیگبرتر است.
شعب کشیک بانکها فردا یکشنبه فعال هستند
دبیر شورای هماهنگی بانکها اعلام کرد: با وجود اعلام تعطیلی رسمی یکشنبه...
با راهاندازی بویلر ۴۱۰۱ در پالایشگاه جنوبی؛ تعمیرات اساسی بویلرهای پالایشگاه شمالی آغاز شد
علی داودی، رئیس سرویسهای آب، برق و بخار شرکت پالایش نفت اصفهان، از فر...
تجارت پشت درهای کاخ سفید/ از رمزارز خانوادگی تا معاملات املاک با سازندگان عربستانی و ویتنامی
همسر لیندون بی. جانسون (از روسای جمهور سابق آمریکا) مالک یک ایستگاه را...
آخرین وضعیت خدمات بانک ملی ایران؛ خدمات فعال افزایش یافت و روند توسعه ادامه دارد
بانک ملی ایران ضمن قدردانی از صبوری و همراهی مشتریان گرامی، در اطلاعیه...
بازار مسکن در خواب مذاکرات؛ افت محسوس خریداران آپارتمان
بازار مسکن وارد خواب مذاکرات شده است. این اصطلاحی است که بنگاهی ها درب...
مدیرعامل رایان همافزا: اختلال اخیر هک نبود؛ هیچ دادهای از دست نرفت
مهدی احمدی، مدیرعامل رایان همافزا در نشست خبری با تشریح جزئیات اختلال...
سازوکار و نحوه فعالیت صندوقهای ارزی/ این صندوقها درگیر تسعیر نرخ ارز نخواهند بود
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد صندوق...
نحوه فعالیت بانکها در تعطیلات ۴ روزه تهران/ شعب کشیک فعال هستند
کانون بانکها و مؤسسات اعتباری خصوصی با صدور اطلاعیهای، جزئیات نحوه ف...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.