Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

بورس24 :علیرغم اخبار مثبتی که از پیوستن سناتورهای آمریکا به حامیان برجام رسید و تعداد آن‌ها را به 41 نفر رساند، بازار سرمایه بدون توجه به این خبر در روز جاری شروعی کم‌رمق را رقم زدولیکن باگذشت حدود یک ساعت و نیم از شروع فعالیت بازار، از سوی معاونت نظارت بر بازار پیام‌های بازگشایی نمادهای بزرگ به‌سرعت منتشر شد.

شرکت‌های پالایش نفت بندرعباس، گروه گسترش نفت و گاز پارسیان، بانک پاسارگاد، مخابرات ایران، سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، فولاد مبارکه اصفهان، فولاد خوزستان، معدنی و صنعتی گل گهر، معدنی و صنعتی چادرملو و ... مهم‌ترین نمادهایی بودند که مورد بازگشایی قرار گرفتند که البته تمامی آن‌ها به‌جز گل گهر مورد معامله هم واقع شدند. بازگشایی این نمادها موجب افت 1044 واحدی شاخص کل (معادل 1.62 درصد) بازار سهام شدند.

بدترین افت سال جاری بازار سرمایه مربوط به‌روز 23 فروردین با افت 1234 واحدی بود که البته روز جاری نیز رتبه دوم افول را از آن خود کرد. بر اساس آنچه در بعضی سایت‌ها انتشاریافته است صبح امروز مسئولان سازمان بورس با برگزاری جلسه‌ای‌ در مورد نحوه بازگشایی این شرکت‌ها (یک‌به‌یک و با فاصله یا دسته‌جمعی و همزمان) تصمیم‌گیری کردند که درنهایت مقرر شد نماد این شرکت‌ها همزمان در یک روز باز شود تا ضمن فراهم کردن معاملات سهام و جلوگیری از تداوم بلوکه شدن سرمایه‌ها، در یک روز به ریزش شدید شاخص پایان دهند.

در افت روز جاری پالایشگاه بندرعباس با اثر منفی 282 واحدی، فولاد مبارکه با 241، فولاد خوزستان با 138، بانک پاسارگاد با 137، نفت و گاز پارسیان با 128، چادرملو، حفاری شمال و توسعه معادن فلزات هم با 53، 23 و 15 واحد بیشترین تأثیر را بر سقوط شاخص داشتند. در ارتباط با نحوه عمل نهاد ناظر در بازگشایی یک‌باره نمادها، موافقان و مخالفان زیادی وجود دارد لیکن با توجه آزاد شدن نقدینگی حبس شده در نمادهای متوقف، به نظر می‌رسد دستیابی به تعادل و نیز رشد با سرعت بهتری امکان‌پذیر باشد. جالب این بود که در بازارهای سرمایه در جهان اتفاقات به گونه دیگری رقم خورد. به نقل از رویترز، بازارهای بورس جهان امروز به دلیل امیدواری‌های ناشی از اقدامات محرک اقتصادی بیشتر در چین و آمارهای قوی از اقتصاد آلمان شاهد رشد شاخص‌ها بود. میزان واردات چین در ماه اوت بیشتر از حد انتظار کاهش یافت. این دهمین کاهش ماهیانه متوالی بود، اما صادرات این کشور کمتر از حد انتظار کاهش داشت. تحلیلگران گفتند، آمارهای واردات می‌تواند منجر به اعمال سیاست‌های انبساطی بیشتر از سوی پکن در ماه‌های آینده شود. این امیدواری‌ها به افزایش شاخص‌ها در بورس آمریکا کمک کرد، درحالی‌که آمارهای حاکی از رسیدن واردات و صادرات آلمان به رقمی تاریخی ازنظر ارزش در ماه جولای، موجب تقویت شاخص‌ها در بورس‌های اروپایی شد. شاخص دکس آلمان، 1.6 درصد رشد داشت. رشد دیرهنگام در بورس چین که موجب افزایش 2.9 درصدی شاخص کامپوزیت شانگهای پس از کاهش‌های اولیه شد نیز در رشد بورس‌های اروپایی مؤثر بود. در چین به نظر می‌رسد که نسبت به ادامه سیاست‌های محرک اقتصادی تمایل وجود دارد، بنابراین امیدواری وجود دارد که این بازارها به ثبات برسند. ارزش هر دلار آمریکا در بازار آزاد نیز امروز با رشد 40 تومانی به 3423 تومان هم رسید.

شاپور محمدی معاون اقتصادی وزیر اقتصاد بابیان این که اصلاح قانون مجازات اخلالگران نظام اقتصادی کشور به کمیسیون اقتصادی دولت تقدیم شده گفت: امیدواریم با اصلاح این قانون بتوانیم مانع تشکیل مؤسسات غیرمجاز اعم از مؤسسات فعال در بازار پول و یا سرمایه و یا بیمه شویم. وی افزود: در این قانون از فعالیت کسانی که خارج از بازارهای مالی به تشکیل این مؤسسات کمک می‌کنند جلوگیری به عمل می‌آید تا از این طریق سلامت مالی کشور را ارتقا دهیم. به گفته این مقام مسئول اصلاح قانون مجازات اخلالگران نظام اقتصادی کشور تا یک ماه آینده در کمیسیون اقتصادی دولت تصویب می‌شود و پس‌ازآن باید به مجلس ارائه شود. در این لایحه بحث‌های مربوط به جرم انگاری اشخاص موردتوجه قرارگرفته است؛ یعنی علاوه بر اینکه مؤسسات متخلف مورد مجازات قانونی و اصابت جریمه قرار می‌گیرند افرادی که مبادرت به این کار می‌کنند نیز تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند و عمل آن‌ها جرم محسوب می‌شود.

با پیشرفت رسیدگی به وضعیت تعاونی اعتباری ثامن‌الحجج و اعلام معاون نظارت بانک مرکزی موضوع ساماندهی بازار پولی وارد مراحل نهایی خود شده و مؤسسات باقیمانده نیز به دریافت مجوز نزدیک می‌شوند. معاونت نظارت بانک مرکزی همچنان پیگیر هماهنگ کردن مؤسسات اعتباری فاقد مجوز با الزامات و استانداردهای بانکی است و در این مسیر اقدامات رو به جلویی نیز انجام‌شده است. این اقدامات در راستای تعیین تکلیف دو مؤسسه فاقد مجوز و مؤسسه منحل شده میزان انجام‌گرفته است. حمید تهرانفر، معاون نظارت بانک مرکزی نیز پیش‌ازاین در خصوص وضعیت تعاونی اعتباری ثامن‌الحجج گفته بود: «ثامن‌الحجج در حال حاضر تحت حسابرسی یک موسسه حسابرسی معتبر قرار دارد که نهایتاً این گزارش حسابرسی می‌تواند به شفافیت و ارائه تصویر دقیق از وضعیت مالی این تعاونی کمک کند.» پیگیری‌های انجام‌شده حاکی از پیشرفت همکاری‌ها میان مؤسسه حسابرسی مستقر در مؤسسه ثامن‌الحجج و سرعت گرفتن اقدامات این مؤسسه در راستای تطبیق با الزامات بانک مرکزی است. گفتنی است کمیجانی، قائم‌مقام بانک مرکزی نیز در خصوص موسسه ثامن‌الحجج اظهار کرده که درباره این موسسه در کارگروه ویژه بانک مرکزی اقداماتی انجام‌شده و بناست نتایج آن به‌زودی اعلام شود. این در حالی است که چندی پیش ایرنا نیز به نقل از یک مقام مسئول نوشت: «دارایی این موسسه مالی بر اساس درخواست دستگاه‌های نظارتی و با هماهنگی بانک مرکزی برای شفاف‌سازی وضعیت مالی از طریق موسسه حسابرسی معتبر معرفی‌شده از سوی بانک مرکزی (فریوران) در مسیر ساماندهی و نظارت قرارگرفته است.»

پیمان قربانی معاون اقتصادی بانک مرکزی با اشاره به تدوین دو لایحه قانون بانکداری و قانون بانک مرکزی، اظهار داشت: بخش عمده لایحه قانون بانک مرکزی نهایی شده و فقط چند بند باقی‌مانده که امیدواریم بار برگزاری چند جلسه در معاونت بانک و بیمه وزارت اقتصاد، این موارد هم نهایی و لایحه به دولت ارائه شود. وی در پاسخ به این سؤال که قانون بانک مرکزی و قانون بانکداری در قالب یک لایحه به ارائه خواهد شد؟ گفت: این دو، در قالب لوایح جداگانه اما همزمان به هیئت دولت تقدیم می‌شود. ایشان در خصوص رشد اقتصادی سه ماه اول امسال، گفت: گزارش رشد اقتصادی فصل بهار تا چند روز آینده منتشر خواهد شد.

معاون ارزی بانک مرکزی در دیدار با هیئت آلمانی با اشاره به اینکه در ایران بحران ایجادشده در تسویه اعتبارات اسنادی نقدی به‌خوبی مدیریت شد، گفت: ایران درگذشته هیچ‌گونه قصوری در تسویه تسهیلات مالی میان و بلندمدت خارجی نداشته است. به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، غلامعلی کامیاب، معاون ارزی بانک مرکزی در نشست با هیئت صنعتی و تجاری آلمان مشکل اصلی برای تسویه تعهدات فعلی بانک‌های ایرانی را نداشتن کانال پرداخت دانست و اظهار داشت: امیدواریم پس از رفع تحریم‌ها و اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک مشکلات موجود رفع شود. معاونت ارزی بانک مرکزی، نظام ارزی کشور را نظام شناور مدیریت‌شده معرفی و عنوان کرد: برابری ریال در مقابل سبدی از ارزهای مختلف در نظر گرفته می‌شود، این در حالی است که نرخ ارز طی 8 سال بعد از یکسان‌سازی نرخ ارز از سال 1381 باثبات همراه بوده و تلاش می‌کنیم پس از رفع تحریم‌ها سیستم تک‌نرخی را در کشور اجرا کنیم. کامیاب ضمن تشریح سیاست‌گذاری بانک مرکزی در توسعه بانک‌های خصوصی تصریح کرد: درزمینهٔ سرمایه‌گذاری خارجی، کشور ایران به دلیل دارا بودن نیروی کار متخصص و زیرساخت‌های مناسب، پتانسیل بالایی برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی دارد. معاون ارزی بانک مرکزی با اشاره به برنامه کشور در خصوص نظارت و انطباق با استانداردهای بین‌المللی بانکی بیان کرد: ما دارای سیستم‌های پیشرفته در این حوزه هستیم و انتظار داریم که در آینده تعداد شعب بانک‌ها کاهش‌یافته و نظارت مؤثر با تکیه‌بر استاندارهای بین‌المللی را در این خصوص اعمال کنیم.

تولید برق کشور از ابتدای امسال تاکنون به 145 هزار و 828.6 گیگاوات ساعت رسیده که این میزان 2.46 درصد بیش از انرژی تولیدی کشور در زمان مشابه پارسال است. از مجموع انرژی تولید داخل کشور از ابتدای سال جاری تاکنون، 137 هزار و 958.8 گیگاوات ساعت به واحدهای حرارتی و 7 هزار و 869.8 گیگاوات ساعت به واحدهای برق‌آبی اختصاص داشته است. در این مدت، تولید نیروگاه‌های حرارتی در مقایسه با دوره مشابه پارسال 3.60 درصد افزایش‌یافته است، اما تولید نیروگاه‌های برق‌آبی به‌منظور ذخیره بیشتر آب 14.09 درصد کاهش نشان می‌دهد. میزان انرژی تأمین‌شده نیز امسال در دوره موردبررسی 147 هزار و 741.5 گیگاوات ساعت گزارش‌شده است که این میزان 2.66 درصد در مقایسه بازمان مشابه پارسال افزایش نشان می‌دهد. بر اساس این گزارش، میزان انرژی دریافتی برون‌مرزی در دوره موردبررسی، یک هزار و 912.9 گیگاوات ساعت بوده که این میزان 20.16 درصد در مقایسه بازمان مشابه پارسال افزایش نشان می‌دهد.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در مسکن مهر بابیان اینکه در نشست اخیر با معاون اول رئیس‌جمهور، وی دستور اتمام و تکمیل واحدهای باقی‌مانده مسکن مهر را به نوبخت داد، گفت: از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مسکن مهر، تاکنون یک‌میلیون و ۸۲۰ هزار واحد افتتاح‌شده است. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 300 هزار واحد مسکن مهر به دلیل نبود خدمات زیربنایی و روبنایی آماده افتتاح هستند، گفت: در دولت هفتم و هشتم 104 هزار واحد مسکونی استیجاری آغاز شد که 12 سال طول کشید تا به بهره‌برداری برسد.

هنوز دو هفته از سخنان وزیر در جلسه مجمع بیمه ایران که از عملکرد مدیران این شرکت درزمینهٔ پوشش زیان انباشته تقدیر کرد، نمی‌گذرد که زمزمه تغییر مدیریت این شرکت جان گرفته است. به‌هرحال شنیده‌ها حاکی از آن است که وزیر اقتصاد در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه بیمه مرکزی که در روز سه‌شنبه برگزار شد زمان زیادی حضور نداشته است اما ظاهراً در این جلسه عباس حسینی به‌عنوان نماینده وزارت کار حضورداشته و زمزمه جایگزینی وی در بیمه ایران در این جلسه قوت گرفته است. پیش‌ازاین زمزمه کناره‌گیری امراللهی از بیمه ایران به گوش می‌رسید و پس از برگزاری مجمع این شرکت شنیده‌ها در این خصوص جدی‌تر شد. یک مقام آگاه در بیمه مرکزی ضمن تائید زمزمه‌ها در خصوص حضور وی به‌عنوان مدیرعامل بیمه ایران اعلام کرد که احتمال جایگزینی وی در بیمه ایران بسیار قوی است.

سید محسن طباطبایی مزدآبادی، دبیر انجمن علمی اقتصاد شهری، با اشاره به اینکه طی یک دهه اخیر سهم ارزش‌افزوده بخش ساختمان‌های خصوصی از GDP بین ۲ تا ۵ درصد بوده است خاطرنشان کرد: حوزه مسکن قریب به ۱۲ درصد از اشتغال کشور را نیز در اختیار خود دارد، به‌طوری‌که طبق نتایج برخی تحقیقات ساخت هر ۱۰۰ مترمربع مسکن می‌تواند شش فرصت شغلی ایجاد کند. ایشان با تأکید بر اینکه سیاست‌های پولی انبساطی دولت‌های نهم و دهم موجب رونق بازار مسکن شده بود گفت: اما این سیاست‌ها به افزایش پایه پولی و نقدینگی و نتیجه افزایش تورم منتج گردید. طباطبایی با اشاره به اینکه سیاست‌های انقباضی و انضباطی دولت یازدهم بازار مسکن را به‌نوعی منجمد کرد، خاطرنشان نمود: بر اساس آمار ارائه‌شده ساخت‌وسازها در شهر تهران نسبت به سال قبل ۵۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد و میانگین کشوری ساخت‌وساز مسکن نیز ۶۵ درصد کاهش داشته است. وی با تأکید بر اینکه اخیراً نیز آماری از کاهش ارائه تسهیلات مسکن منتشرشده است، گفت: بر اساس گزارش بانک مرکزی تسهیلات به حوزه مسکن در ۴ ماه نخست سال ۹۳ معادل ۱۰.۴ هزار میلیارد تومان بوده که این رقم در ۴ ماه نخست سال ۹۴ به ۹.۵ هزار میلیارد کاهش‌یافته است و لذا در سال جاری سهم بخش مسکن از کل تسهیلات ۱۰.۱ درصد بوده درحالی‌که در مدت مشابه سال قبل این میزان ۱۲.۹ درصد بوده است. این کارشناس مسائل اقتصادی با تأکید بر اینکه دولت در حالی درصدد کاهش میزان اعتبار دهی به بازار مسکن و حوزه زیرساختی شهرهای جدید است که آمار نقدینگی همچنان صعودی است، افزود: آمار مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد حجم پایه پولی در ۱۲ ماه منتهی به خرداد ۹۳ بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان افزایش داشته است و این موضوع نشان می‌دهد که دولت با قطع حمایت‌های اعتباری از پروژه‌های مسکن مهر نمی‌تواند به‌طورکلی رشد نقدینگی را مهار کند. نائب رئیس هیئت‌مدیره انجمن علمی اقتصاد شهری ایران در پایان با تأکید بر اینکه دولت ضمن تقویت انضباط مالی باید سیاست‌های جامعی را برای خروج واقعی حوزه مسکن از رکود اجرایی کند، گفت: امروز و پس از مهار نسبی تورم، دستور کار اصلی دولت باید موضوع خروج عملیاتی از رکود باشد و بازار مسکن در صورت فعال شدن می‌تواند بخشی از فرایند عبور اقتصاد ایران از فضای رکودی را بر عهده بگیرد.

با حضور مدیرعامل راه‌آهن و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری كشور قرارداد ۲۵ میلیون یورویی به‌منظور اجرای پروژه قطار گردشگری شكوه پارس به امضا رسید. محسن پور سید آقایی مدیرعامل راه‌آهن بابیان اینكه ارتقا سطح سرویس و خدمات در راه‌آهن باید افزایش یابد گفت: هدف ما از پشتیبانی این پروژه افزایش میزان گردشگری در كشور با قطار است. وی با اشاره به قطارهای گردشگری كه در طول یک سال گذشته وارد ایران شده‌اند گفت: این كمبود در داخل ایران وجود دارد و با توجه به آمادگی این شركت برای ایجاد قطار توریستی این موضوع با تیم اتریشی انجام شد ضمن اینكه هدف غیرمستقیم از عقد این قرارداد افزایش سطح خدمات و آموزش در كشور است.

بر اساس بررسی اخیر پایگاه تخصصی پلاتز از اوپک و مقامات صنعت نفت و تحلیلگران، تولید نفت اوپک در ماه آگوست به 31.26 میلیون بشکه در روز رسید که با کاهش تولید اعضایی نظیر عربستان 140 هزار بشکه از ماه گذشته کمتر است. سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام در ماه جولای 31.4 میلیون بشکه نفت در روز تولید کرده بود. مارگارت مک‌کوئیل گزارشگر ارشد پلاتز گفت: «از ماه فوریه تاکنون این نخستین بار است که اوپک تولید خود را کاهش می‌دهد اما نباید این اقدام را بیش‌ازحد بزرگ تفسیر کرد... آمار ماه آگوست نشان می‌دهد که اوپک همچنان روزانه 1.26 میلیون بشکه از سقف تولیدی‌اش بیشتر نفت تولید می‌کند و تولید نفت عربستان هنوز در سطح رقم‌های رکوردی قرار دارد.» به نوشته پلاتز، علی‌رغم اینکه اوپک از ابتدای سال 2012 سقف 30 میلیون بشکه در روز را برای تولید خود تعیین و این رقم را در ماه ژوئن به مدت 6 ماه تمدید کرده است، این سازمان هیچ سازوکاری برای رعایت این سقف ندارد چراکه هیچ سهمیه‌ای برای هر کشور تعیین نشده است.

باگذشت بیش از دو دهه از توقف همکاری‌ها و مذاکرات رسمی نفتی ایران و مکزیک، دور جدید مذاکرات این دو کشور نفت‌خیز در تهران آغاز شد تا در آستانه لغو تحریم‌ها، یخ روابط تهران-مکزیکوسیتی هم آب شود. مکزیک یکی از مهم‌ترین کشورهای بزرگ تولیدکننده نفت در خارج از اوپک است به‌طوری‌که از مکزیک، روسیه، نروژ، برزیل و قزاقستان به‌عنوان مهم‌ترین تولیدکنندگان نفت نانو اوپک یاد می‌شود. مکزیک با در اختیار داشتن حدود ١٠ میلیارد بشکه ذخایر نفت خام، تولید روزانه ۲.۹ میلیون بشکه نفت، حدود ٤٨٣ میلیارد مترمکعب ذخایر گاز طبیعی حرف‌های زیادی برای گفتن در بازار انرژی جهان دارد. سفیر مکزیک در تهران هم اعلام کرده است: در حال حاضر صادرات مکزیک برابر با صادرات کل کشورهای آمریکای لاتین است و این کشور درصدد کشف بازارهای جدید به‌خصوص در خاورمیانه است.

سید آرش شهر آئینی عضو هیئت‌مدیره صندوق ضمانت صادرات ایران از اختصاص خطوط اعتبار خریدار برای توسعه صادرات محصولات و لوازم‌خانگی خبر داد و گفت: هم‌اکنون یک خط اعتباری ۱۰ میلیون یورویی میان بانک توسعه صادرات ایران و یک بانک روسی با پوشش صندوق ضمانت صادرات ایران در حال مذاكره است که صادرکنندگان لوازم‌خانگی می‌توانند پس از فعال شدن آن در آینده نزدیک از آن بهره گیرند. ایشان افزود: این سازوکار که در قالب اعتبار خریدار فی‌مابین دو بانک شکل می‌گیرد و صادرکننده ایرانی در قالب فروش مدت‌دار، کالای صادراتی خود را به فروش می‌رساند، به این صورت که کالای خود را به خریدار خارجی ارسال می‌کند ولی وجه خود را از بانک ایرانی و بدون فوت وقت دریافت می‌کند تا سرمایه در گردش خود را زودتر به‌صورت نقد دریافت کند. وی تصریح کرد: ریسک‌های موجود در این فرآیند را که بانک ایرانی گشایش کننده خط اعتباری با آن روبرو است، صندوق ضمانت صادرات ایران، پوشش می‌دهد. شهر آئینی گفت: درصورتی‌که این خط اعتباری ۱۰ میلیون یورویی از سوی صادرکنندگان ایرانی کالا و خدمات به روسیه مورداستفاده قرار گیرد، صندوق آمادگی دارد این سقف را افزایش دهد.

مجموع معاملات بورس و فرابورس با احتساب معاملات صورت گرفته در بازار بلوک (عمده) در روز جاری به مبلغ 330.5 میلیارد تومان رسید که از این میان سهم اوراق بدهی 30.4 میلیارد تومان و سهم معاملات عمده (شامل بازار بلوک) 116.1 میلیارد تومان بود. ارزش اوراق بهادار مبادله شده امروز در بورس اوراق بهادار تهران به مبلغ 116.1 میلیارد تومان و در فرابورس به 214.4 میلیارد تومان رسید که معامله بلوکی پتروشیمی مبین با 39.8 میلیارد تومان بیشترین حجم را در بورس و معامله بلوکی اوراق صکوک اجاره واسپاری سپهر پارس با 40.3 میلیارد تومان بیشترین حجم معامله را در فرابورس به خود اختصاص دادند. گروه بانک با 13.1 میلیارد تومان و گروه خودرو با 10.6 میلیارد تومان بیشترین سهم را در معاملات امروز بورس تهران نسبت به سایر صنایع از آن خود کردند. نهایتاً شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران 1044 واحد، شاخص قیمت 413 واحد کاهش و شاخص فرابورس 3 واحد کاهش داشتند. شاخص کل بورس تهران با افت امروز خود به عدد 63468 واحد و شاخص قیمت به 25090 واحد رسید. بانک صادرات ایران با 7 واحد بیشترین اثر مثبت و پالایشگاه بندرعباس با 283 واحد بیشترین اثر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند.

وضعیت نمادهای صنعت سیمان و اخبار و اطلاعات منتشره در ارتباط با این صنعت:

در روز جاری 18 نماد صنعت سیمان (شامل 1 نماد حق تقدم) با حجم معاملاتی معادل 4737 هزار سهم و حق تقدم و ارزش معاملاتی برابر با 5006 میلیون ریال مورد معامله قرار گرفتند. از میان نمادهای معاملاتی و بر پایه قیمت پایانی، 7 نماد اندکی مثبت، 4 نماد بدون تغییر و مابقی نمادها منفی بودند. سیمان شرق با 854 هزار سهم به ارزش 868 میلیون ریال حدود 17 درصد معاملات و سیمان غرب با 239 هزار سهم به ارزش 832 میلیون ریال معادل 16٪ کل معاملات نمادهای صنعت سیمان را به خود تخصیص دادند. از میان نمادهای باز 16 نماد سیمان اردبیل، ارومیه، بهبهان، خاش، خزر، دشتستان، دورود، اصفهان، صوفیان، فارس، فارس نو، قاین، مازندران، هرمزگان، ایلام و نی‌ریز امروز شاهد انجام معامله‌ای بر روی نمادهای خود نبودند. امروز هیچ‌یک از نمادهای صنعت سیمان مشمول توقف، بازگشایی نماد و یا حراج مجدد نشدند. در سامانه کدال تنها اطلاعیه مهلت استفاده از حق تقدم افزایش سرمایه شرکت سیمان دشتستان درج‌شده است. امروز مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سیمان فارس و خوزستان برگزار و سودی به مبلغ 320 ریال به ازای هر سهم تقسیم شد.

نماد سیمان تهران امروز کم‌حجم (اما بهتر از دیروز) و عمدتاً در دامنه منفی مورد معامله قرار گرفت. نماد سیدکو هم ارزش معاملات پایینی را به خود دید ولیکن تمامی معاملات در دامنه مثبت قیمت انجام پذیرفت. نماد سیمان فارس و خوزستان همچنان برای برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه متوقف است.

تغییرات سهامداران بالای 1% صنعت سیمان:

بر اساس اطلاعات منتشره توسط شرکت مدیریت فن‌آوری بورس تهران، در روز گذشت‍ه تنها در نماد سیمان شرق شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران خریدار سهام بوده و سایر سهامداران مهم این صنعت در بازار سرمایه حضور نداشته‌اند.

مقصود پورابولی

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24