Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

مهر: معاون ارزی بانک مرکزی از کاهش بیش از ۱۰ درصدی هزینه نقل و انتقال پول در دوران پساتحریم خبر داد.

غلامعلی کامیاب در پاسخ به این پرسش که آیا دولت تسویه حساب کلیه بدهی های ارزی ایران در ظرف مدت ۲ ماه را در دستور کار خود قرار داده به مهر گفت: بخشی از دیون ارزی سررسیدی به لحاظ بسته بودن کانال‌های پرداخت انجام نشده است که البته رقم بالایی هم نیست. قاعدتاً تامین مالی جدید منوط به تسویه این بدهی‌ها خواهد بود. بانک مرکزی آمادگی لازم را برای تامین ارز مربوطه در چارچوب مقررات ارزی دارد.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر هزینه نقل و انتقال پول در کشور چقدر است و با رفع تحریم‌ها چقدر خواهد شد؟ اظهارداشت: با توجه به محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های بین المللی و انتقال فرآیند نقل و انتقالات وجوه مربوط به تجارت خارجی از شبکه بانکی به صرافی های مجاز، هزینه نقل و انتقالات و تبدیل اسعار به همدیگر با توجه به کشورهای هدف از توزیع یکسانی برخوردار نبوده، در مواردی بیش از ۱۰ درصد نیز گزارش شده است.
 
وی ادامه داد: با از سرگیری روابط کارگزاری بانکی و بازگشت فرآیند حواله های ارزی به بانک‌ها و امکان گشایش و پذیریش اعتبارات اسنادی، هزینه های مزبور حذف و به کارمزدهای متعارف بانکی محدود خواهند شد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24