بازارهای سهام سرزمین اصلی چین در پی انتشار آمار دولتی که از ضعف بیشتر اقتصاد این کشور حکایت داشت، تا اواسط روز جاری سقوط کرده و افت سایر بازارهای سهام آسیایی را هدایت کردند.
شاخص بازار شانگهای با 3.2 درصد کاهش، به 3097.71 واحد رسید که در مقایسه با اوجش در اواسط ژوئن، 10.9 درصد کاهش نشان می دهد.
ارزش سهام چهار کارگزار بزرگ چین پس از جریمه سنگین رگولاتور بازار بورس این کشور که به دلیل کوتاهی آنها در بررسی دقیق مشتریانشان صادر شد، حداکثر هفت درصد سقوط کرد.
این چهار شرکت کارگزاری 178.5 میلیون یوان (28 میلیون دلار) جریمه شدند و 62.4 میلیون یوان سود آنها مصادره شد.
رگولاتورهای چین به منظور مهار نوسانی که بازارهای مالی این کشور را در چند ماه اخیر فرا گرفته است، کنترل شدیدی را روی شرکت های مبادلاتی اعمال می کنند.
بر اساس گزارش بی بی سی، با وجود عملکرد مثبت روز جمعه بازارهای وال استریت، محتاط ماندن سرمایه گذاران در آستانه نشست سیاست گذاری بانک مرکزی آمریکا در هفته جاری باعث شد سایر بازارهای سهام آسیایی وضعیت غیریکسانی داشته باشند.
همه چشمها به نشست بانک مرکزی آمریکا دوخته شده که تا روز پنج شنبه درباره تصویب نخستین افزایش نرخهای بهره در حدود یک دهه گذشته تصمیم خواهد گرفت. اقتصاددانان درباره اینکه آیا این اقدام تصویب خواهد شد، اختلاف نظر دارند.
شاخص نیک کی 225 ژاپن با 1.7 درصد کاهش، به 17949.32 واحد رسید. در استرالیا شاخص اس اند پی/ای اس ایکس 200 با 0.4 درصد افزایش، به 5089.70 واحد رسید.
گفتنی است، شاخص سهام کسپی کره جنوبی با 0.8 درصد افزایش، به 1924.61 واحد رسید.
منبع: ایسنا
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.