Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

 قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بین‌الملل با بیان اینکه اتباع افغانستانی شناسنامه نمی‌گیرند، گفت: این افراد برای جلوگیری از ورود غیرمجاز به طور دقیق ساماندهی و دارای کارت اجازه برای کار می‌شوند.

به گزارش فارس؛سیدمحمدتقی حسینی، قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بین‌الملل در پاسخ به این سوال که منظور وزیر کار از ایجاد شناسنامه برای مهاجران افغانستانی، چه شناسنامه‌ای است گفت:‌ منظور از شناسنامه ساماندهی این افراد بوده است و به هیچ عنوان قرار بر صدور شناسنامه نیست، بلکه موضوع ساماندهی است.

وی افزود: برای جلوگیری از ورود افراد غیرمجاز به بازار کار ایران، اقداماتی برای ساماندهی این افراد در حال انجام است.

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه هم اکنون با پدیده کارگران افغانی مواجه هستیم گفت: این افراد برای گرفتن مجوز و مشخص شدن کار، کارت هویت و کارت اجازه اشتغال در ایران دریافت می‌کنند.

حسینی در پایان تاکید کرد که منظور وزیر صدور شناسنامه برای اتباع خارجی نیست، بلکه ساماندهی آنها مورد تاکید است که در چه رده‌های شغلی کار کنند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24