Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

که روسیه در عملیات خود در سوریه از هواپیماهای عمدتاً ساخت شوروی استفاده می کند که دربارۀ توان و قدرت آنها سوالات زیادی وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه روسی ر.ب.کا در تحلیلی به قلم ماکسیم سولوپوف می‌نویسد: روسیه در عملیات خود در سوریه از هواپیماهای عمدتاً ساخت شوروی استفاده می کند که از هواپیماهای آمریکایی ضعیف تر هستند.
این روزنامه به مایکل کافمان تحلیلگر شرکت آمریکایی CNA Corporation استناد می کند که به گفته وی هم جنگنده های سالخورده شوروی و هم هواپیما های چندین منظوره مدرن ساخت روسیه در عملیات سوریه شرکت می کنند. بنا به اطلاعات وبلاگ های سوری، در پایگاه روسی در لاذقیه شش فروند مدرن ترین جنگنده روسی سوخوی-34 حضور دارند که این هواپیمای چند منظوره، هواپیمای نسل چهارم روسیه است و می تواند با اهداف هوایی و زمینی مقابله کند.
در ادامه این تحلیل به نقل از کافمان آمده است: هواپیمای سو-25-اس-ام نقش اساسی را در عملیات سوریه به خود اختصاص داده است. کارشناس آمریکایی درباره دقت ضربات هواپیماهای جنگی روسی تردید دارد ولی الکساندر خرامچیخین کارشناس نظامی روس این ادعاها درباره عقب ماندگی نیروی هوایی روسیه را افسانه ای بی اساس می داند زیرا تناسب هواپیماهای جدید و قدیمی در نیروی هوایی روسیه و آمریکا تقریباً برابر است. ایگور کوروتچنکو سردبیر مجله دفاع ملی با خرامچیخین موافق است و تأکید می کند که سوخوی-34 هواپیمای مدرنی است که از مشخصات برجسته نسل ++4 برخوردار است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24