Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل مدعی شد که یک مفتی فلسطینی ایده نابود کردن یهودیان را به هیتلر داده بود و خود او در ابتدا چنین قصدی نداشت. این ادعای نتانیاهو توسط بسیاری از محققان سرشناس رد شده است.
 
به گزارش یورو نیوز، نتانیاهو در کنگره جهانی صهیونیسم گفت: «حملاتی که در سالهای ۱۹۲۰، ۱۹۲۱ و ۱۹۲۹ به جامعه یهودیان می شد تحت تاثیر تعلیمات مفتی بیت المقدس، حاج امین الحسینی صورت گرفته بود. او به دلیل نقشی پررنگی که در تحریک کردن نازیها داشت بعدا توسط دادگاه نورنبرگ تحت تعقیب قرار گرفت. او سپس به بریتانیا رفت.»
 
نخست وزیر اسرائیل افزود: «هیتلر در آن زمان به دنبال نابود کردن یهودیان نبود. او فقط می خواست که یهودیان را تبعید کند، اما حاج امین به هیتلر گفت که اگر یهودیان را تبعید کنی، آنها دوباره بازمی گردند. او سپس در پاسخ به هیتلر که پرسیده بود باید چه کار کند گفت: آنها را بسوزان.»
 
نخست وزیر اسرائیل روز چهارشنبه راهی آلمان شد تا با آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان دیدار کند. نتانیاهو قرار بود چند هفته قبل به برلین برود اما ناآرامیها در سرزمینهای فلسطینی و اسرائیل، باعث شد که او این سفر را به تعویق بیاندازد. 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24