Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

جک دورسی مؤسس و مدیر اجرایی توئیتر پس از بازگشت به میز مدیریتی خود تصمیمی شگرف گرفته است.

به گزارش خبرآنلاین، جوان موفق دره سیلیکون ولی در توئیتی به کارمندان خود گفت تصمیم گرفته است تا یک‌سوم از سهام خود که دقیقاً یک درصد از سهام کل توئیتر می‌شود را میان آن‌ها به‌طور مساوی تقسیم کند.

این هدیه بزرگ پس از بازگشت دوباره جک دورسی به سمت مدیر اجرایی توئیتر، منصوب شدن امید کردستانی به سمت رئیس هیئت اجرایی توئیتر و انتشار خبر خرید 4 درصد از سهام توئیتر توسط استیو بالمر - مدیر سابق اجرایی مایکروسافت - اتفاقی جالب و خوشایند تعبیر می‌شود.
ارزش پولی این‌یک درصد اهداشده به کارمندان حدود 214 میلیون دلار است که باید میان 3900 کارمند این شرکت نرم‌افزاری توزیع شود.
وی در توئیت خود نوشت من یک‌سوم از سهام خود معادل 1 درصد از سهام توئیتر را به کارمندانم باهدف سرمایه‌گذاری مستقیم روی نیروهای خودم اهدا می‌کنم.
البته هفته گذشته اعلام شد 336 کارمند باید از این کمپانی جدا شوند (معادل 8 درصد از نیروها) و اهدای سهام حرکتی اخلاقی در جهت جبران تصمیمی است که ناچار به دلیل شرایط اقتصادی کمپانی گرفته‌شده است.
مدتی قبل جک دورسی مؤسس و مدیر کمپانی پرداخت الکترونیکی موبایل - اسکوآر - تصمیم گرفت 15 میلیون از سهام خود را میان کارمندان توزیع کند.
فلسفه وی از توزیع سهام بر اساس توئیتی که کرده این است که : اگر سهم کوچکی از یک‌چیز بزرگ را در اختیار داشته باشم بهتر از داشتن قسمت عمده از یک‌چیز کوچک است!

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24