Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

رسانه خبری کره جنوبی امروز (جمعه) در حالی از حفر یک تونل جدید در سایت آزمایش‌های اتمی کره شمالی برای انجام آزمایشات آتی هسته‌ای خبر داد که دو روز دیگر قرار است در سئول نشستی با حضور رهبرانی از کره جنوبی، چین و ژاپن برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا نیز قرار است روز یکشنبه به سئول برود تا درباره تهدید اتمی و موشکی کره شمالی با مقام‌های دفاعی کره جنوبی به گفت‌وگو بپردازد.

خبرگزاری یونهاپ از قول منابع دولتی کره جنوبی که خواستند نامشان فاش نشود گزارش داد، این سایت در ساحل شرقی کره شمالی و در جایی مستقر است که آزمایش‌های اتمی این کشور انجام می‌پذیرد و کارگران و خودروها در آن فعال هستند تا یک تونل جدید را حفر کنند که به احتمال زیاد برای انجام آزمایشات اتمی در آینده به کار می‌رود.
این خبرگزاری در ادامه آورده است: حقیقت این است که ساخت و حفر یک تونل جدید با هدف انجام آزمایشات اتمی جدید در آینده است. البته هنوز هیچ شواهد و مدارکی بابت آماده سازی انجام آزمایشات اتمی و موشکی جدیدی وجود ندارد.
سخنگوی وزارت اتحاد مجدد دو کره در کره جنوبی نیز از تایید این گزارش امتناع کرد اما گفت که سئول و آمریکا از نزدیک فعالیتهای اتمی کره شمالی را زیر نظر دارند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24