Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

عضو هیات مدیره انجمن انبوه سازان میزان واحد های موجود در سطح کشور برای فروش به صورت قسطی را حدود ۵٠٠ هزار واحد عنوان وتصریح کرد: تعداد این واحدها در پاییتخت حدود ٢٠٠ تا ٢۵٠ هزار واحد براورد شده است.

 ایرج رهبر در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد آنلاین با بیان اینکه پیش بینی می کنیم استقبال از طرح فروش قسطی مسکن مناسب باشد، اظهار کرد: این طرح برای کلیه واحد های موجود انبوه سازان پیشنهاد شده و مختص واحدهای با متراژ بالا نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه بانک مسکن هنوز خبر جدیدی در این باره اعلام نکرده و مذاکراتی در این زمینه صورت نگرفته است، خاطرنشان کرد: بانک مسکن پیش تر اعلام کرده بود که موافقت اصولی بانک مرکزی را برای اجرای این طرح دریافت کرده است.
عضو هیات مدیره انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان کشور با بیان اینکه اقساط بین سه تا پنح سال هفت سال تسویه شود، تاکید کرد: با توجه به میزان اقساط و تعداد سال ها تقسیط به نظر می رسد استقبال اقشار متوسط به بالا از ین طرح بیشتر از سایر اقشار باشد.
رهبر در پایان گفت: انبوه سازان سودی متناسب با نرخ تورم را برای طرح فروش قسطی مسکن پیشنهاد داده اند

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24