دیوان عدالت اداری در پی شکایت شرکت کی اف سی حلال از پلمپ شعبه این شرکت در شهرک غرب تهران، دستور بازگشایی این شعبه را صادر کرد.
در زمان پلمب این شعبه برخی سایتهای خبری ایرانی این احتمال را مطرح می کردند که طراحی دکور این رستوران به شکل آمریکایی، دلیل انجام تحقیقات از سوی پلیس و پلمپ بوده است. در مقابل مدیرعامل شرکت کیافسی حلال در ایران که مالک رستوران هایی بانام کیافسی حلال ایرانیان نیز هست، اعلام کرد «پلمپ کی اف سیِ حلال ناشی از سوءتفاهم است و این رستوران هیچ نمایندگی از کی اف سی آمریکا ندارد و با بِرَند «کی اف سی حلال» در ترکیه به ثبت رسیده است.
عباس پازوکی گفته بود: ما متعلق به برندی با عنوان کی اف سی حلال هستیم که مربوط به ترکیه می شود و متعلق به مسلمانان و بازار هدفش کشورهای اسلامی است و از «ایرانیان مسلمان و شیعه» در آن سهامدار هستند. ما بهعنوان یک ایرانی دنبال تبلیغ و ترویج سبک زندگی اسلامی هستیم و در شعبه خودمان حتی به اقدامات فرهنگی درزمینه مطالعه، بهینه سازی مصرف آب و فرهنگ ترافیک پرداختیم.»
وی برخی تصاویر منتشره تحت عنوان افتتاحیه کی اف سی آمریکا در تهران را مربوط به فست فودهایی دانست که با برند تقلبی کی اف سی آمریکا فعالیت دارند. وی همچنین اظهار داشت که حتی قبلتر از این ماجرا نیز در یک نشست خبری نسبت به کلاهبرداری رستورانهایی هشدار میداده است که با «مارک آمریکایی کی اف سی» و با «استفاده از حروف لاتین» فعالیت دارند ولی هیچ کدام از آن ها کی اف سی واقعی نیستند امّا شعبهٔ وی اولین شعبه رسمی و انحصاری «"کی اف سی حلال" ایران است. مدیر عامل رستوران کی اف سی حلال ایرانی با سوءتفاهم خواندن پلمپ این رستوران مدعی شد، کی اف سی ایرانیان دارای مجوّز فعالیت و پروانه کسب است و به گفتهٔ او این موضوع را شخصی به نام «فاضلی» که وی، او را رئیس اتاق اصناف ایران نامید نیز تأیید نموده است.
علی فاضلی رئیس اتاق اصناف نیز در اظهارنظر در رابطه با کی اف سی ایرانی به رسانه ها اعلام نمود، «با توجه به تعهدی که این واحد صنفی داده و لوگوی خود را تغییر داده است؛ دوباره شروع بهکار می کند»، وی در این رابطه اشاره داشت، کی اف سی حلال ایرانیان با مجوز ایرانی فعالیت می کند.
اکنون اما منابع خبری گزارش می دهند که دیوان عدالت اداری نیز با بررسی اسناد و مدارک شرکت کی اف سی حلال ایرانیان دستور بازگشایی شعبه این شرکت را صادر کرده است و به نظر می رسد بالاخره بعد از مدت ها جنجال رسانه و تایید و تکذیب اکنون مستندات این شرکت توسط مقام قضایی بررسی و دادنامه بازگشایی صادر شده است.
بلافاصله پس از این خبر سایت شرکت مذکور www.kfchalal.ir در اطلاعیه ای آگهی مزایده اعطای نمایندگی های این رستوان های زنجیره ای در سراسر کشور را منتشر کرد. پازوکی مدیر عامل کی اف سی حلال گفته است که ظرف دو سال آینده بیش از پنج هزار شغل در کشور ایجاد می کند.
بورس تهران میزبان ششصد و چهلمین شرکت؛ پذیرش «سازه پوشش ماموت» نهایی شد
مدیریت پذیرش بورس تهران از درج نماد شرکت سازه پوشش ماموت بهعنوان ششصد...
سازمان بورس ضریب اعتباری خرید سهام را کاهش داد
سازمان بورس و اوراق بهادار در مصوبهای جدید، ضرایب اعتباری کارگزاران ر...
تورم نقطه به نقطه مردادماه به ۸۴.۴ درصد رسید
طبق اعلام بانک مرکزی، نرخ تورم ماهانه در مردادماه ۱۴۰۵ با افزایش یکده...
چک رمزدار از مهرماه حذف میشود؛ جایگزینی با چک تضمینشده
بانک مرکزی در راستای اجرای برنامه جایگزینی چکهای رمزدار با چکهای تضم...
مرکز مبادله: نرخ اسکناس بانکها با نرخ حواله یکسان نیست
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد نرخ فروش اسکناس ارز در ش...
چطور با سرمایهگذاریهای کوچک میلیاردر شویم؟
خیلی از ما وقتی به گذشته نگاه میکنیم، یک حسرت بزرگ در دلمان میماند:...
عرضه اولیه «سمهریز» با قیمت ۲۱ هزار و ۸۳۶ ریال در فرابورس
دهمین عرضه اولیه فرابورس ایران در سال ۱۴۰۵، امروز چهارم شهریورماه با ع...
مدیر مجتمع فجر انرژی: پایداری تولید در منطقه ویژه پتروشیمی، در گرو تحویل برق قراردادی و رفع محدودیتهای شبکه است
مدیر مجتمع شرکت فجر انرژی خلیجفارس با تشریح اقدامات این شرکت برای تأم...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.